ΒΕΛΓΙΟ

Προτάθηκε στην Σταντάρ ο Νικολάς Μαρτίνες

Προτάθηκε στην Σταντάρ ο Νικολάς Μαρτίνες
Νικολάς Μαρτίνες

Ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει κανάλι με την Σταντάρ Λιέγης και δημοσιεύματα από το Βέλγιο την θέλουν να εξετάζει την περίπτωση του Νικολάς Μαρτίνες.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεμείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού και δεν υπολογίζεται ενόψει της νέας σεζόν, είναι και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός Νικολάς Μαρτίνες.

Ο 28άχρονος άσος την περσινή σεζόν δόθηκε δανεικός στην Ανόρθωση, η οποία κάλυψε τις 200.000€ από τις 350.000€ που είναι το συμβόλαιο του με τους ερυθρόλευκους.

Φέτος τα πράγματα μοιάζουν μπερδεμένα για τον Μαρτίνες, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει συμφωνήσει με κάποια ομάδα (έχει προτάσεις από την Κύπρο). Στο κόλπο σύμφωνα με τους Βέλγους έχει μπει η Σταντάρ Λιέγης, που θα αποφασίσει σύντομα αν θα κάνει κίνηση για τον δανεισμό του.

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει κανάλι με τη συγκεκριμένη ομάδα, έχοντας δώσει παίκτες όπως ο Ντοσεβί, ο Γιαταμπαρέ, ο Μανιάτης και ο Λαΐφης. Μένει να δούμε αν ο Αργεντινός θα ακολουθήσει το δρόμο τους.

Πάντως η συγκεκριμένη ομάδα, που θα βρεθεί στο δρόμο του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League, δουλεύει αρκετά με συγκεκριμένους μάνατζερ που καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό και το ρόστερ της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ