ΒΕΛΓΙΟ

Πρεντόμ: "Προτεραιότητα η πρόκριση"

Πρεντόμ: "Προτεραιότητα η πρόκριση"
INTIME SPORTS

Ο Μισέλ Πρεντόμ δεν δίστασε να ιεραρχήσει τη σημασία των παιχνιδιών της Μπριζ με τη Μαλίν και τον Παναθηναϊκό, ενώ, αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας των Ντε Φο και Ντε Σούτερ.

Το Σάββατο (1/8) η Μπριζ αντιμετωπίζει τη Μαλίν για το βελγικό πρωτάθλημα, αλλά, όπως παραδέχτηκε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ο Μισέλ Πρεντόμ, το μυαλό όλων βρίσκεται στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό.

Πέραν της ποδοσφαιρικής πρόκλησης που νιώθει ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές, ώστε να έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League, o Πρεντόμ αποκάλυψε ότι η διοίκηση έχει απαιτήσει την πρόκριση.

"Μας απασχολεί κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, όμως, η διοίκηση έχει θέσει ως προτεραιότητα την πρόκριση στους ομίλους μίας από τις δύο ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σημαίνει αυτό ότι το Σάββατο θα προφυλάξω τους βασικούς ποδοσφαιριστές; Επαναλαμβάνω ότι ο πρώτος στόχος αυτή την εποχή είναι η πρόκριση στους ομίλους μιας διοργάνωσης. Ξέρουμε πολύ καλά ότι αν προκριθούμε από αυτό τον γύρο, τότε θα έχουμε επιτύχει το σκοπό μας" υποστήριξε ο Πρεντόμ, στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τη Μαλίν.

Ήδη, η ομάδα μετράει τρεις σερί ήττες. Στον τελικό του Σούπερ Καπ από τη Γάνδη, στο πρωτάθλημα από τη Σεντ Τρούιντεν και από τον Παναθηναϊκό. Αισθάνεται ο Πρεντόμ μεγαλύτερη πίεση από το συνηθισμένο;

Όχι, σύμφωνα με τον ίδιο: "Πάντα θέλουμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Δεν είναι ότι πρέπει να νικήσουμε οπωσδήποτε αύριο, η πίεση είναι πάντα παρούσα και τώρα δεν αισθάνομαι κάποια ιδιαίτερη πίεση, πέραν της συνηθισμένης".

Στα αγωνιστικά ζητήματα, ο Ντάνι Ντε Φο δεν πρόκειται να αγωνιστεί κόντρα στη Μαλίν για το πρωτάθλημα, ώστε, να έχει ελπίδες να προλάβει τον Παναθηναϊκό. "Μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε μια φορά και προτιμώ να περιμένω και να τον αφήσω να ξεκουραστεί. Οπότε, δεν παίζει το Σαββατοκύριακο" εξήγησε ο Πρεντόμ.

Ακόμα, ρωτήθηκε για την υγεία του Τομ Ντε Σούτερ, ο οποίος είχε σπάσει μερικά δόντια μετά από σύγκρουση που είχε με τον Στάθη Ταυλαρίδη, στο ματς της Λεωφόρου. "Κατάφερε να προπονηθεί κανονικά. Μπορεί να παίξει, αλλά, πονάει πολύ. Το ερώτημα είναι αν μπορεί να μπει στις διεκδικήσεις και η ιδέα να πονέσει ξανά δεν μου αρέσει καθόλου" επισήμανε ο Πρεντόμ.

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ