ΒΕΛΓΙΟ

Πρεντόμ αντί Σα Πίντο στη Σταντάρ Λιέγης

Πρεντόμ αντί Σα Πίντο στη Σταντάρ Λιέγης
AP PHOTO/AKIRA SUEMORI

Ο Μισέλ Πρεντόμ επιστρέφει στη Σταντάρ Λιέγης, αναλαμβάνοντας τα "ηνία" από τον Ρικάρντο Σα Πίντο, μετά από την απομάκρυνση του Πορτογάλου τεχνικού παρά την εξαιρετική σεζόν.

Στη γνώριμη επιλογή του Μισέλ Πρεντόμ κατέληξε η Σταντάρ Λιέγης για τον διάδοχο του Ρικάρντο Σα Πίντο στην τεχνική ηγεσία.

Ο πρώην προπονητής του ΟΦΗ και του Ατρομήτου πραγματοποίησε εκπληκτική σεζόν, έφερε την ομάδα στη 2η θέση της βαθμολογίας και τα προκριματικά του Champions League μετά από χρόνια, κατέκτησε το κύπελλο, αλλά αποχώρησε στο τέλος.

"Ο Σα Πίντο έφυγε, πήραμε αυτήν την απόφαση εδώ και καιρό. Είναι καλύτερα για τις δύο πλευρές να συνεχίσουν χωριστά. Τα αποτελέσματα είναι σημαντικά, αλλά η εικόνα της Σταντάρ είναι επίσης σημαντική", δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Μπρουνό Βενανζί, αναφερόμενος σε διάφορα επεισόδια με τον Πορτογάλο προπονητή μεσούσης της χρονιάς.

Ο Πρεντόμ αναλαμβάνει για τρίτη φορά τον σύλλογο όπου άρχισε την καριέρα του ως τερματοφύλακας το 1997. Η πρώτη ήταν το 2001-2002 και η δεύτερη, η πιο πετυχημένη το 2006-2008, όταν κατέκτησε και το πρωτάθλημα.

Όσο για τον Σα Πίντο, η επόμενη μέρα πιθανότατα να τον βρει είτε στην Αγγλία σε πρώτη ή δεύτερη κατηγορία είτε στη Σπόρτινγκ, μετά από όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες που φέρνουν στην πόρτα εξόδου τον Ζόρζε Ζεζούς.

Photo credits: AP Photo/Akira Suemori

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ