ΒΕΛΓΙΟ

"Πηγαίνει στη Γκενκ ο Ίσακ"

"Πηγαίνει στη Γκενκ ο Ίσακ"

Ο 23χρονος Σουηδός επιθετικός της Ράντερς, Μίκαελ Ίσακ φαίνεται πως καταλήγει στη Γκενκ και αναμένεται στην προπόνηση της βελγικής ομάδας τη Δευτέρα (9/1)

Ο Μίκαελ Ίσακ αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού, αλλά φαίνεται πως θα καταλήξει δίπλα σε έναν πρώην ποδοσφαιριστή του Τριφυλλιού! Διότι σύμφωνα με τις αναφορές των βελγικών μέσων ενημέρωσης, ο Σουηδός στράικερ θα ανακοινωθεί από τη Γκενκ στη διάρκεια της Δευτέρας (9/1).

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες της Γκενκ έχουν παραδεχτεί στους Βέλγους δημοσιογράφους ότι στην προπόνηση αναμένεται ο νέος επιθετικός της ομάδας, ο οποίος θα αναλάβει να αντικαταστήσει προσωρινά τον Νίκο Καρέλη, μετά τον τραυματισμό που υπέστη.

Περαιτέρω, τα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι αυτός ο ποδοσφαιριστής είναι ο Μίκαελ Ίσακ! Η Γκενκ φέρεται να έχει ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Ράντερς και έτσι ο 23χρονος φορ θα ενσωματωθεί άμεσα, έξι μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ίσακ τραυματίστηκε στις 29 Δεκεμβρίου στην προπόνηση της Εθνικής Σουηδίας, τρεις ημέρες πριν την αναχώρηση της για το Ντουμπάι, όπου θα συμμετείχε σε τριεθνές τουρνουά.

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ