ΒΕΛΓΙΟ

Πανηγύρι στα αποδυτήρια της Σταντάρ με πρωταγωνιστή Σα Πίντο, Εμποκού

Standard's Sebastien Pocognoli celebrates after scoring during the Jupiler Pro League match between Standard de Liege and Royal Excel Mouscron, in Liege, Sunday 11 February 2018, on the day 26 of the Jupiler Pro League, the Belgian soccer championship season 2017-2018. BELGA PHOTO JOHN THYS
Standard's Sebastien Pocognoli celebrates after scoring during the Jupiler Pro League match between Standard de Liege and Royal Excel Mouscron, in Liege, Sunday 11 February 2018, on the day 26 of the Jupiler Pro League, the Belgian soccer championship season 2017-2018. BELGA PHOTO JOHN THYS BELGA

Οι Εμποκού, Καρσελά και Σα Πίντο ήταν εκ των πρωταγωνιστών στους πανηγυρισμούς που έστησαν οι παίκτες της Σταντάρ Λιέγης μετά τη νίκη επί της Μουσκρόν με 4-3. (VIDEO)

Η Σταντάρ Λιέγης τη Κυριακή το βράδυ σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι πήρε τη νίκη με 4-3 επί της Μουσκρόν με τους Κουτρουμπή, Καρσελά και Τσίμιροτ να είναι στο αρχικό σχήμα ενώ από τον πάγκο ήρθαν οι Λαΐφης και Εμποκού.

Ο Καρσελά μάλιστα χρίστηκε σκόρερ ισοφαρίζοντας σε 3-3 ενώ ο Εμποκού συνέβαλε και αυτός τα μέγιστα για να έρθει η νίκη της ομάδας του Σα Πίντο.

Λίγα λεπτά αργότερα στήθηκε ένα πανηγύρι στα αποδυτήρια των Βέλγων με πρωταγωνιστή τον Εμποκού αλλά και τον Σα Πίντο ο οποίος αν και δεν είναι στο επίκεντρο των πανηγυρισμών δείχνει να διασκεδάζει αφάνταστα με το τραγούδι των ποδοσφαιριστών του.

Επίσης και ο Καρσελά με τον Τσίμιροτ συμμετέχουν ενώ ο Κουτρουμπής κάθεται στα αποδυτήρια και απλά το απολαμβάνει.

Δείτε το βίντεο:

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ