ΒΕΛΓΙΟ

Ογκουνσότο: "Δεύτερη πατρίδα η Ελλάδα"

Ογκουνσότο: "Δεύτερη πατρίδα η Ελλάδα"

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο μίλησε στο Sport24 Radio 103,3 για την αγάπη του για τη χώρα μας και μοιράστηκε ιστορίες από την παραμονή του στην Κρήτη. (AUDIO).

Ο Νιγηριανός επιθετικός, Πάτρικ Ογκουνσότο, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Μην ξεχάσεις το κασκόλ", με τους Θοδωρή Ρούσσο και Δημήτρη Σαμόλη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την Ελλάδα: " Είναι το δεύτερο σπίτι μου και ήμουν στη χώρα πριν από δύο μήνες. Έχω πολλούς φίλους στην Κρήτη και όλη η παρέα μου είναι στο Ηράκλειο".

Για το που θα συνεχίσει την καριέρα του: " Μιλάω με μία ομάδα στο Βέλγιο, με την οποία έπαιξα και ένα φιλικό. Δεν έχω μιλήσει τα τελευταία χρόνια με κάποια ελληνική ομάδα, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα".

Για την οικογένειά του: " Είμαι το μοναδικό αγόρι και έχω πέντε αδερφές. Αυτό είναι το πρόβλημα! Για μένα η οικογένεια είναι πάρα πολύ σημαντική και είμαστε όλοι αγαπημένοι".

Για το τι θα κάνει όταν αποσυρθεί: " Μου αρέσει το ποδόσφαιρο, αλλά δύσκολα θα γίνω προπονητής. Το αγαπάω το ποδόσφαιρο, το ξέρω πάρα πολύ καλά, οπότε θέλω να ασχοληθώ με κάτι που έχει σχέση με αυτό. Όταν ήμουν 20 χρονών στον Εργοτέλη είδα δύο μικρά παιδιά περίπου δέκα ετών και είπα ότι αυτοί θα πάνε μπροστά και πλέον παίζουν σε υψηλό επίπεδο στην Ελλάδα".

Για την πιο ευχάριστη στιγμή του στην Ελλάδα: " Υπάρχουν πολλές ιστορίες και δεν ξέρω ποια να πω πρώτη. Ίσως όταν πήγα στον Εργοτέλη και είπα στον πρόεδρο ότι θα βάλω 30 γκολ, αυτός μου έλεγε ότι το πολύ να βάλω 15 και μου είπε ότι θα μου δώσει ένα μπουκάλι ουίσκι αν τα κατάφερνα. Το έκανα και πήρα και το μπουκάλι".

Για το πιο σημαντικό γκολ που έχει πετύχει: "Είναι με τον Ολυμπιακό στο Παγκρήτιο, όταν είχα σκοράρει στις καθυστερήσεις και έδωσα τη νίκη στην ομάδα μου (σ.σ. με 2-1 την περίοδο 2004-05)".

Ακούστε και διαβάστε τις δηλώσεις του Νιγηριανού επιθετικού, Πάτρικ Ογκουνσότο, στον Sport24 Radio. http://www.sport24radio.gr/blog/defteri-patrida-mou-i-ellada/

Posted by SPORT 24 Radio on Κυριακή, 16 Αυγούστου 2015
TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ