ΒΕΛΓΙΟ

Ο Σα Πίντο διέλυσε την Μπριζ

Ο Σα Πίντο διέλυσε την Μπριζ

Η Σταντάρ Λιέγης βρήκε τον καλό εαυτό της την κατάλληλη στιγμή και διέλυσε με 4-1 την πρωτοπόρο Μπριζ, στα ημιτελικά του Beker van België.

Μπορεί στο πρωτάθλημα να τις χωρίζουν 27 πόντοι, ωστόσο στον αγωνιστικό χώρο του "Μορίς Ντιφρέσν" η διαφορά ήταν υπέρ της Σταντάρ Λιέγης. Η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο διέλυσε με 4-1 την Μπριζ και προκρίθηκε για 17η φορά στον τελικό του Beker van België.

Πρωταγωνιστής της συνάντησης ήταν ο Ρενό Εμόν, ο οποίος με χατ τρικ πριν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα, κατάφερε να θέσει νοκ άουτ την Μπριζ. Ο Εντμίλσον αύξησε τον δείκτη του σκορ στο 57' και το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με τον Μάτε Μίτροβιτς που είχε περάσει ως αλλαγή.

ΣΤΑΝΤΑΡ: Ζιλέ, Καβάντα, Λουγινταμά, Λαΐφης, Φε, Άγκμπο, Μαρίν, Εντμίλσον Ζούνιορ (80' Λούτσκεβιτς), Εμποκού, Τσοπ (90+3' Τζενεπό), Εμόν (66' Καρλίνιος)

ΜΠΡΙΖ (5-4-1): Γκαμπούλοβ, Κουλς, Βάνλερμπερχε (46' Μίτροβιτς), Ντένσβιλ, Λιμπόμπ, Κλάζι (46' Γουέσλεϊ), Νακάμπα, Φόρμερ, Βανάκεν, Αμπουλάιγ Ντιαμπί (69' Ντένις)

Τα πρώτα ματς των ημιτελικών:

Τρίτη

Κόρτραϊκ - Γκενκ 3-2 (23' Ατζαγκούν, 36' Αζουνί, 88' Ρουγκό / 17' Ίνγκβαρτσεν, 45' Μπούφελ)

Τετάρτη

Σταντάρ Λιέγης - Μπριζ 4-1 (19', 25', 54' Εμόν, 57' Εντμίλσον / 82' Μίτροβιτς)

*οι ρεβάνς σε μία εβδομάδα

Σταντάρ Λιέγης - Μπριζ 4-1

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ