ΒΕΛΓΙΟ

Νέα διετής συμφωνία της εθνικής Βελγίου με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ

Belgium's coach Roberto Martinez before a friendly soccer match between Belgium and Saudi Arabia at King Baudouin stadium in Brussels on Tuesday, March 27, 2018. (AP Photo/Francois Walschaerts)
Belgium's coach Roberto Martinez before a friendly soccer match between Belgium and Saudi Arabia at King Baudouin stadium in Brussels on Tuesday, March 27, 2018. (AP Photo/Francois Walschaerts) AP PHOTO/FRANCOIS WALSCHAERTS

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Βελγίου έδωσε τα χέρια με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ για νέο συμβόλαιο δύο ετών, λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η προετοιμασία των "κόκκινων διαβόλων" για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ανανέωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Βελγίου, καθώς οι δύο πλευρές υπέγραψαν την επέκταση της συνεργασίας τους για τα δύο επόμενα χρόνια.

Ο Ισπανός τεχνικός σε 17 ματς στον πάγκο της εθνικής Βελγίου έχει απολογισμό 12 νίκες, 4 ισοπαλίες και 1 μόλις ήττα, με τέρματα 57 υπέρ και 14 κατά.

Η είδηση της συμφωνίας μεταξύ Βελγίου και Μαρτίνεθ ήρθε λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η προετοιμασία των "κόκκινων διαβόλων" για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, όπου συμμετέχουν στο Group G μαζί με τις Αγγλία, Τυνησία και Παναμά.

Ίδια εξέλιξη αναμένεται και με το τεχνικό επιτελείο που περιβάλλει τον 44χρονο τεχνικό, ο οποίος με βάση τη νέα συμφωνία θα αμείβεται με 1 εκατ. ευρώ ετησίως.

AP Photo/Francois Walschaerts

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ