ΒΕΛΓΙΟ

"Μετά την Γκαμπάλα η πρόταση για Καρέλη"

"Μετά την Γκαμπάλα η πρόταση για Καρέλη"
INTIME SPORTS

Δημοσίευμα από το Βέλγιο αποκαλύπτει λεπτομέρειες από το ενδιαφέρον της Γκενκ για τον Νίκο Καρέλη και πότε θα γίνει πρόταση στον Παναθηναϊκό.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες το όνομα του Νίκου Καρέλη ακούγεται έντονα σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια. Πότε για το Βέλγιο, πότε για την Ιταλία. Από την πλευρά τους οι πράσινοι διέψευσαν τα σενάρια, τονίζοντας ωστόσο πως περιμένουν κάποια πρόταση στο μέλλον.

Αυτό το... "μέλλον" δεν είναι και πολύ μακρινό αν πιστέψουμε την " Het Laatste Nieuws". Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Γκενκ θα καταθέσει επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό μετά το ματς με την Γκαμπάλα, η οποία θα ξεπερνά τα 3 εκ. ευρώ, όμως σίγουρα δεν θα φτάνει τα 5 εκ. ευρώ που ζητούν οι πράσινοι.

Στο θέμα γίνεται λόγος για το ενδιαφέρον και της Άντερλεχτ, όμως όπως τονίζεται τόσο η βελγική ομάδα όσο και ορισμένες ιταλικές αποσύρθηκαν με αποτέλεσμα να πέσει η τιμή του παίκτη.

Βέβαια την τιμή καθορίζει εκείνος που πουλάει, οπότε τα πάντα είναι στο χέρι του Παναθηναϊκού. Μην ξεχνάμε πως και ο παίκτης δεν... καίγεται να φύγει φέτος.

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ