ΒΕΛΓΙΟ

Μαύρος παίκτης έκανε τη... μαϊμού!

Μαύρος παίκτης έκανε τη... μαϊμού!

Ο Κριστιάν Καμπασέλ από το Κονγκό έδωσε τη δική του απάντηση στους ρατσιστές του γηπέδου, πανηγυρίζοντας ένα γκολ του, κάνοντας τη... μαϊμού. Απολαύστε τον (VIDEO).

Είσαι ρατσιστής; Θεωρείς τον εαυτό σου ή τη... φυλή σου ανώτερη των άλλων; Πιστεύεις ότι το να μειώνεις τον συνάνθρωπό σου γιατί έχει διαφορετικό χρώμα στο δέρμα του, σε εξυψώνει; Πάρε την (επική) απάντησή σου από Κριστιάν Καμπασέλε...

Διάλογο με φασίστες και ρατσιστές δεν ανοίγεις. Ο Κονγκολέζος αμυντικός της Γκενκ, άκουγε πολλά από την εξέδρα στον αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης, όπου η ομάδα του επικράτησε με 3-1. Περίμενε, λοιπόν, την κατάλληλη στιγμή για να εκφραστεί με τον τρόπο του. Και το έκανε.

Πώς; Όταν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, άρχισε να κάνει τη μαϊμού. Ναι, πανηγύρισε με τον ίδιο τρόπο που κάποιοι προσπάθησαν να τον παρομοιάσουν.

"Στο ποδόσφαιρο ή στη ζωή γενικότερα, ο ρατσισμός δεν έχει θέση. Έδωσα την καλύτερη απάντηση", σχολίασε χαρακτηριστικά. Αν μη τι άλλο, η "απάντησή" του στο γήπεδο μέσω του πανηγυρισμού του ήταν αποστομωτική. Απολαύστε τον...

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ