ΒΕΛΓΙΟ

Λίκενς: "Και με δέκα είχαμε τον έλεγχο"

Λίκενς: "Και με δέκα είχαμε τον έλεγχο"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος έμεινε ο τεχνικός του Βελγίου Ζόρζ Λίκενς από την εικόνα της ομάδας του στο φιλικό παιχνίδι με την Ελλάδα. Διαβάστε τι ανέφερε

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο φιλικό παιχνίδι με την Ελλάδα στο Παγκρήτιο Στάδιο έμεινε ο Ζόρζ Λίκενς.

Ο Προπονητής της Εθνικής ομάδας του Βελγίου, μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως οι παίκτες του έκαναν δώρο το γκολ στην Ελλάδα και πως είχαν τον έλεγχο παρότι έπαιζαν δέκα.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Βελγίου: " Στο πρώτο τέταρτο του αγώνα κάναμε κάποια λάθη και τα πληρώσαμε. Κάναμε δώρο στην ελληνική ομάδα το προβάδισμα. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε το παιχνίδι και ελέγξαμε το χώρο του κέντρο.

Δυστυχώς έπρεπε να αντικαταστήσουμε τον Αζάρ, λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς. Ο Κομπανί μαζί με τον Βερμάελεν πήγαν καλά στο κέντρο της άμυνας. Μας έλειπαν οι Βαν Μπούιτεν, Σίμονς και Μέρτενς, αλλά είχαμε καλές αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές και βρήκαμε τις αδυναμίες της ελληνικής άμυνας.

Η αποβολή του Λόμπερτς με εξέπληξε. Όμως και με δέκα παίκτες είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Γυρίσαμε το σύστημά μας σε 4-2-3 και παίξαμε με δύο παίκτες στο κέντρο, ωστόσο ο Φελαϊνί και ο Ντεφούρ έκαναν πολύ καλή δουλειά".

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ