ΒΕΛΓΙΟ

Λαΐφης: "Η Σταντάρ έδειξε ότι θα με αγοράσει"

Λαΐφης: "Η Σταντάρ έδειξε ότι θα με αγοράσει"

Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης υποστήριξε με δηλώσεις του ότι η Σταντάρ Λιέγης θα κάνει κίνηση να τον αποκτήσει από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι.

Στην Κύπρο βρίσκεται ο 24χρονος αμυντικός, Κωνσταντίνος Λαΐφης, καθώς η εθνική ομάδα υποδέχεται την αντίστοιχη του Μαυροβουνίου σε φιλική αναμέτρηση (23/3, 18:00) στη Λευκωσία.

Ο Κύπριος αμυντικός αγωνίζεται στη Λιέγη με τη φανέλα της Σταντάρ, αλλά ανήκει στον Ολυμπιακό (η ρήτρα ανέρχεται σε 2.000.000 ευρώ). Με δηλώσεις του σε κυπριακό ραδιόφωνο υποστήριξε ότι έχει αντιληφθεί πώς οι "ρουζ" θα κάνουν κίνηση να τον αποκτήσουν από τους Πειραιώτες κατά την ερχόμενη θερινή μεταγραφική περίοδο.

"Δεν μπορώ να πω κάτι σίγουρα. Η Σταντάρ μου έδειξε ότι θα κάνει το βήμα για να με αγοράσει. Και εγώ αυτό περιμένω. Ο,τι και να έρθει θα είναι καλοδεχούμενο. Υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες εκτός Βελγίου. Θα δείξει στο τέλος της χρονιάς", υποστήριξε αρχικά.

Για το φιλικό της Εθνικής Ανδρών με το Μαυροβούνιο και τη νέα προσπάθεια που γίνεται: "Κάνουμε μια νέα αρχή με την Εθνική ομάδα. Ήρθαν νέα παιδιά και αύριο έχουμε ένα φιλικό αγώνα που είναι σημαντικός για μας και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε νέα παιδιά με ταλέντο. Αν δουλέψουμε όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε".

Για το Πρωτάθλημα Εθνών: "Έχουμε ένα φιλικό τώρα και θα ακολουθήσει ακόμα ένα τον Μάιο. Το πρωτάθλημα Εθνών είναι μια καλή ευκαιρία για διάκριση".

Για το επόμενο βήμα: "Δεν είναι εύκολο. Κάναμε μια νέα αρχή και χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας. Χωρίς αυτούς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Μόνο έτσι θα έρθει η επιτυχία. Οι παίκτες είναι προετοιμασμένοι. Όλοι το θέλουν αυτό. Άλλαξε ο τρόπος σκέψης στην Εθνική και όλοι θέλουν να κάνουν το κάτι παραπάνω. Ναι, το πιστεύω ότι η Εθνική μπορεί να τα καταφέρει. Βλέπω ότι τα παιδιά θέλουν πραγματικά να πετύχουν κάτι μεγάλο και το ελπίζουμε".

Για το Κύπελλο με τη Σταντάρ: "Ήταν μια μοναδική στιγμή, ο πρώτος μου τίτλος. Το χάρηκα με τη ψυχή μου. Ήθελα να σηκώσω την κυπριακή σημαία για να τη δει όλος ο κόσμος. Εγώ ήμουν στην κερκίδα. Είχα πολλή αγωνία και ένταση. Ήθελα να μπω μέσα αλλά δεν μπορούσα. Μόλις τελείωσε το ματς, τρέξαμε και αγκαλιαστήκαμε όλοι. Θα το θυμάμαι για πάντα.

Ένας τίτλος στο βιογραφικό σου είναι πολύ σημαντικός. Για ένα Κύπριο να παίρνει τίτλο στο εξωτερικό, είναι μεγάλη επιτυχία. Στόχος μου ήταν να καθιερωθώ στην ενδεκάδα. Έχουμε ακόμα 10 παιχνίδια. Στόχος μου είναι να παίξω σε όλα και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει. Αν δεν μπαίναμε στην 6άδα θα ήταν αποτυχία.

Πήραμε το κύπελλο και σώσαμε τη χρονιά. Στόχος μας είναι να πάρουμε την 2η θέση για να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όταν πήγα ήμουν λίγο φοβισμένος μέχρι να μπω στο ρυθμό. Όταν άρχισα να παίζω το πίστεψα και όλα πάνε καλά".

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ