ΒΕΛΓΙΟ

Ξανά χωρίς νίκη η Μπριζ

Ξανά χωρίς νίκη η Μπριζ

Η Μπριζ δέχτηκε γκολ στο 87' από την Κοξάιντε (2-2) και έμεινε χωρίς νίκη για 4ο σερί ματς, ενώ στους 6 αγώνες του Ιουλίου έχει νικήσει μόνο τον Παναθηναϊκό

Η Μπριζ έκανε ανατροπή στο φιλικό με την Κοξάιντε, αλλά η ομάδα που ανέβηκε φέτος στην Β' κατηγορία του Βελγίου ισοφάρισε σε 2-2 στο 87' με τον Τερνιέ.

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League ισοφάρισε με τον Ντιρκξ στο 32', απαντώντας στο γκολ του Χίλεβαρε απ το 11', ενώ την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Σέις στο 54'.

Ξανά χωρίς νίκη η Μπριζ

Έμεινε πάντως για 4ο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη, ενώ στους 6 αγώνες που έχει παίξει στον Ιούλιο έχει νικήσει όνο τον Παναθηναϊκό στο φιλικό στις 7 του μηνός.

Αυτό ήταν το τελευταίο της φιλικό, καθώς την Παρασκευή παίζει με την Σιντ-Τρούιντεν στην πρεμιέρα του βελγικού πρωταθλήματος και την Τρίτη (28/07) με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα.

Ξανά χωρίς νίκη η Μπριζ

Μάθιου Ράιαν πουλήθηκε στην Βαλένθια έναντι 7.000.000 ευρώ. Αν βέβαια δεν κριθεί έτοιμος ο Σινάν Μπολάτ που αναμένεται να αποκτηθεί.

Το καλό για την Μπριζ είναι πως έπαιξε για 60 λεπτά ο Κοσταρικανός αμυντικός, Όσκαρ Ντουάρτε, για τον οποίοι οι Βέλγοι έλεγαν τις προηγούμενες μέρες πως θα προλάβει να παίξει στην Αθήνα.

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ