ΒΕΛΓΙΟ

Κοντά σε Σταντάρ Λιέγης ο Περέιρα

Κοντά σε Σταντάρ Λιέγης ο Περέιρα

Ο Βίτορ Περέιρα δεν θα μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα άνεργος καθώς μετά το επεισοδιακό του "διαζύγιο" με τη Φενέρμπαχτσε, είναι σε συζητήσεις με τη Σταντάρ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τη Λιέγη.

Μετρημένες είναι, σύμφωνα με τον βελγικό Τύπο, οι ώρες του Γιανίκ Φερερά στον πάγκο της Σταντάρ Λιέγης καθώς οι "ρουζ" έχουν συγκεντρώσει μόλις πέντε βαθμούς στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της χώρας.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Βελγίου η διοίκηση της ομάδας της Λιέγης βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον Πορτογάλο πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, ο οποίος αποχώρησε με επεισοδιακό τρόπο από την τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε.

Αυτό ακολούθησε (15/8) μιας εβδομάδας γεμάτης έντασης ανάμεσα στις δύο πλευρές. Αρχικά η ομάδα της Πόλης και μετά τον αποκλεισμό από τη Μονακό για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League ξεκίνησε να διαρρέει στον Τύπο ότι ο τεχνικός της είναι στον "αέρα", με τον Περέιρα το προηγούμενο Σάββατο να απουσιάζει αδικαιολόγητα από την πρωινή προπόνηση της ομάδας, να πηγαίνει στην Πορτογαλία και να καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές.

Μάλιστα πολλοί υποστηρίζουν ότι ο Βίτορ Περέιρα εθεάθη στη Λιέγη και η ανακοίνωση πρόσληψής του θα συμπέσει με αυτή της απομάκρυνσης του Γιανίκ Φερερά.

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ