ΒΕΛΓΙΟ

Καρέλης: "Εξωπραγματικές απαιτήσεις στην Ελλάδα"

Καρέλης: "Εξωπραγματικές απαιτήσεις στην Ελλάδα"

Ο Νίκος Καρέλης μίλησε για την πίεση που υφίστανται οι ποδοσφαιριστές στο ελληνικό ποδόσφαιρο και χρησιμοποίησε ένα ακραίο παράδειγμα.

Οι διαφορές μεταξύ των Ελλήνων και των Βέλγων φιλάθλων αποτέλεσαν το αντικείμενο των δηλώσεων του Νίκου Καρέλη στη βελγική ιστοσελίδα "Voetbalkrant". Ο επιθετικός της Γκενκ εξήγησε ότι οι απαιτήσεις στην Ελλάδα ξεπερνούν κάθε φαντασία, ούτε καν περνούν από το μυαλό των Βέλγων...

"Δεν μπορούν να συγκριθούν οι συμπεριφορές, πρέπει να τις βιώσεις για να τις καταλάβεις" ανέφερε αρχικά ο Καρέλης και πρόσθεσε: "Οι οπαδοί είναι πολύ πιο απαιτητικοί. Όταν αγωνίζεσαι, ακούς συνεχώς τις φωνές τους. Ζητάνε όλο και περισσότερα από τους ποδοσφαιριστές. Μερικές φορές, οι απαιτήσεις τους είναι απλά εξωπραγματικές".

Για να κατανοήσουν όλοι το point του, ο Καρέλης προχώρησε σε μία ακραία παρομοίωση: "Ειδικά όταν φοράς τη φανέλα μιας μεγάλης ομάδας, όπως ο Παναθηναϊκός, η πίεση είναι εξωπραγματικά. Εάν δεν νικάς σε κάθε παιχνίδι, τότε ο κόσμος μπορεί να σε σκοτώσει!".

Επιπλέον, ρωτήθηκε για την Εθνική Ελλάδας και φάνηκε αισιόδοξος: "Έχουμε ποιότητα στο ρόστερ, αλλά δεν υπήρχε η ομαδικότητα και η ενότητα στο παιχνίδια, δεν ήμασταν ομάδα. Το μέλλον μας δείχνει ευοίωνο. Με τον νέο προπονητή, δουλεύουμε σκληρά για να επιλύσουμε τα προβλήματα μας".

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ