ΒΕΛΓΙΟ

Η αναφορά του τεχνικού της Σταντάρ στην Ελλάδα για τα επεισόδια

Η αναφορά του τεχνικού της Σταντάρ στην Ελλάδα για τα επεισόδια

Ο τεχνικός της Σταντάρ, Αλεκσάνταρ Γιάνκοβιτς, προσπάθησε να ηρεμήσει τους οπαδούς της ομάδας του να μην πετούν αναπτήρες στο Σαρλερουά, δεν τα κατάφερε και στη συνέντευξη Τύπου έφερε το παράδειγμα της Ελλάδας.

Οι οπαδοί της Σταντάρ Λιέγης πέταξαν στα σκουπίδια μια σπουδαία νίκη της ομάδας τους, αφού η αναμέτρηση με την Σαρλερουά διεκόπη λίγο πριν το φινάλε (σ.σ το σκορ ήταν 3-1 υπέρ των "ρους"), καθώς δεν σταματούσαν να πετούν στον αγωνιστικό χώρο αναπτήρες και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Ο διαιτητής διέκοψε οριστικά την αναμέτρηση στο 86ό λεπτό (χωρίς να υπολογίζονται οι καθυστερήσεις από την διακοπή).

Η αναφορά του τεχνικού της Σταντάρ στην Ελλάδα για τα επεισόδια
Η αναφορά του τεχνικού της Σταντάρ στην Ελλάδα για τα επεισόδια

Ο Σέρβος τεχνικός της ομάδας της Λιέγης, Αλεκσάνταρ Γιάνκοβιτς, προσπάθησε προηγουμένως να συνετίσει τους οπαδούς της ομάδας του μιλώντας τους, ωστόσο η προσπάθειά του ήταν ανεπιτυχής. Μάλιστα στη συνέντευξη Τύπου έφερε παραδείγματα από το ποδόσφαιρο της Σερβίας και της Ελλάδας για να υποδείξει πιθανά μέτρα για την αποτροπή παρόμοιων καταστάσεων στο μέλλον.

"Μετά την πρώτη διακοπή προσπάθησα να ηρεμήσω τους οπαδούς μας. Με σεβάστηκαν και με άκουσαν. Είναι, αλήθεια, λυπηρό να παρακολουθείς αυτά τα γεγονότα. Στη Σερβία τα ντέρμπι διεξάγονται σε πολύ "θερμή" ατμόσφαιρα. Αυτό ξεκινά από την προθέρμανση, αλλά δεν έχω δει ένα ντέρμπι στη Σερβία να διακόπτεται. Η αντιπαλότητα είναι δεδομένη, αλλά πρέπει να σεβόμαστε το αθλητικό πνεύμα.

Στα ντέρμπι στην Ελλάδα, οι φιλοξενούμενοι οπαδοί δεν έχουν πρόσβαση στο γήπεδο. Τι θα συμβεί στη συνέχεια; Δεν ξέρω, γιατί δεν είμαι δικηγόρος. Μπορώ να είμαι υπερήφανος μόνο για τους παίκτες μου και τις επιδόσεις τους", υποστήριξε ο Αλεκσάνταρ Γιάνκοβιτς.

Δείτε εδώ την προσπάθεια του προπονητή της Σταντάρ να συνετίσει τους οπαδούς της ομάδας του:

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ