ΒΕΛΓΙΟ

Γκαλίτσιος στο Sport24.gr: "Το καλοκαίρι είναι όλα ανοικτά"

Γκαλίτσιος στο Sport24.gr: "Το καλοκαίρι είναι όλα ανοικτά"

O Γιώργος Γκαλίτσιος μίλησε στο Sport24.gr για το φημολογούμενο φλερτ του Παναθηναϊκού αλλά και για τις πιθανότητες ανανέωσης του συμβολαίου του με την Λόκερεν τονίζοντας πως προέχουν τα πλέι-οφ του βελγικού πρωταθλήματος.

Το τηλέφωνο του ικανότατου δεξιού μπακ της Λόκερεν πήρε "φωτιά" χθες μετά τις φήμες περί σοβαρού ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Ο 27χρονος άσος, ο οποίος είναι βασικός και αναντικατάστατος στη Λόκερεν (32 συμ./1 γκολ), θεωρείται από τους κορυφαίους δεξιούς μπακ στο Βέλγιο έχοντας στεφθεί δύο φορές κυπελλούχος με τους "Tricolores".

Το συμβόλαιο του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού εκπνέει το καλοκαίρι του 2015, ωστόσο στην παρούσα φάση εκείνο που τον απασχολεί είναι να ολοκληρώσει με επιτυχία την σεζόν στο Βέλγιο καθώς απομένουν πέντε αγωνιστικές για τα πλέι-οφ.

"Το καλοκαίρι είναι όλα ανοικτά. Τώρα έχουμε άλλα πέντε παιχνίδια και μετά βλέπουμε", ήταν η δήλωση του Γιώργου Γκαλίτσιου στο Sport24.gr.

Είναι χαρακτηριστικό πως με το συγκεκριμένο θέμα ασχολείται και ο βελγικός Τύπος με τον Λαρισαίο αμυντικό να επαναλαμβάνει πως:

"Πρέπει να δώσουμε τα πάντα, να μαζέψουμε όσους πόντους γίνεται, αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο. Μόλις τελειώσουν τα play off, τότε υπάρχει χρόνος να μιλήσουμε για τα άλλα και να σκεφτώ κάποια πράγματα.

Aυτή τη στιγμή δεν ενδιαφέρομαι για τις κλήσεις περί της ανανέωσης του συμβολαίου μου ή από ομάδες που ενδιαφέρονται για μένα,".

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ