ΒΕΛΓΙΟ

Έρευνα για το ιδιοκτησιακό καθεστώς στη Μουσκρόν του Πιεμπονγκσάντ

Έρευνα για το ιδιοκτησιακό καθεστώς στη Μουσκρόν του Πιεμπονγκσάντ

Σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας, η βελγική εισαγγελία ερευνά το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Μουσκρόν, της ομάδας που εξαγόρασε ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Η εισαγγελία των Βρυξελλών επιβεβαίωσε ότι διενεργεί έρευνα σε βάρος της Μουσκρόν και του ιδιοκτησιακού καθεστώς της, αφού φέρεται να ελέγχεται από τους ατζέντηδες Πίνι Ζάχαβι και Φάλι Ραμαντάνι.

Η βελγική δικαιοσύνη ερευνά τις καταγγελίες της Μέχελεν, η οποία υποστηρίζει ότι ο σύλλογος βρίσκεται στα χέρια τους ανεξαρτήτως ιδιοκτήτη.

Σύμφωνα με την ολλανδόφωνη εφημερίδα "Tijd", οι άνθρωποι της Μέχελεν αισθάνονται εξαπατημένοι με τον υποβιβασμό του συλλόγου τους και κατηγορούν τη Μουσκρόν ότι ανήκει εδώ και χρόνια σε μεσάζοντες, κάτι που απαγορεύεται από τους κανονισμούς του Βελγίου.

Τον Μάρτιο, η Μουσκρόν είχε ανακοινώσει την εξαγορά του 90% του μετοχικού πακέτου του συλλόγου από τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Η Μέχελεν θα διεκδικήσει την αφαίρεση της άδειας από τη Μουσκρόν για παραβίαση των κανονισμών περί ιδιοκτησίας από ατζέντηδες για να παραμείνει στην κατηγορία.

Στο ίδιο δημοσίευμα με τίτλο "Δικαστική έρευνα σε βάρος της Μουσκρόν" αναφέρεται ότι ο Πιεμπονγκσάντ προσπαθεί να αγοράσει τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ