ΒΕΛΓΙΟ

"Δύσκολη η περίπτωση του Καρέλη"

"Δύσκολη η περίπτωση του Καρέλη"
Γκενκ

Υψηλόβαθμο στέλεχος της Γκενκ μίλησε για τις διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως η μεταγραφή του Καρέλη είναι δύσκολο να ολοκληρωθεί.

Ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από τη Γκαμπάλα είναι πιθανό να φέρει και πώληση ποδοσφαιριστή, αφού οι πράσινοι έχασαν πάνω από 3.000.000 ευρώ εσόδων από την Ευρώπη. Το γεγονός όπως φαίνεται θέλει να εκμεταλλευτεί η διοίκηση της Γκενκ, έτσι ώστε να αγοράσει τον Νίκο Καρέλη με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ στο Βέλγιο, η είδηση του αποκλεισμού ήχησε καλά στα αυτιά των ανθρώπων της Γκενκ, που θα προσπαθήσουν να κλείσουν το deal με λίγα χρήματα (έτσι πιστεύουν δηλαδή).

Σε αυτό το πλαίσιο, υψηλόβαθμο στέλεχος της ομάδας (Patrick Janssens) μίλησε στην "Het Belang van Limburg" αφήνοντας υπονοούμενα για το κατά πόσο μπορεί να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

"Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Είναι δύσκολο να μιλήσουμε γι αυτή τη μεταγραφή, καθώς πρόκειται για δύσκολη περίπτωση", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Για να το πω απλά. Μέχρι στιγμής έχουμε κάνει προτάσεις μόνο σε παίκτες που μας ενδιαφέρουν από την αρχή. Και αυτό δεν αλλάζει" .

Όπως καταλαβαίνετε και οι Βέλγοι από την πλευρά τους παίζουν ένα παιχνίδι τακτικής.

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ