ΒΕΛΓΙΟ

Αβέβαιο το μέλλον του Μαρτίνεθ στην εθνική Βελγίου

Belgium's Coach Roberto Martinez looks on prior to the World Cup Group H qualifying soccer match between Belgium and Estonia,  at the King Baudouin Stadium in Brussels on Sunday, Nov. 13, 2016. (AP Photo/Olivier Matthys)
Belgium's Coach Roberto Martinez looks on prior to the World Cup Group H qualifying soccer match between Belgium and Estonia, at the King Baudouin Stadium in Brussels on Sunday, Nov. 13, 2016. (AP Photo/Olivier Matthys) AP

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Βελγίου μετέθεσε τις συζητήσεις της με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ για τον Αύγουστο του 2018 με τον Ισπανό να φέρεται να επιθυμεί την επιστροφή του σε πάγκο συλλόγου.

Έχει φθάσει την εθνική Βελγίου ένα βήμα από την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ 2018, η οποία θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ρωσίας. Είναι πιθανό την Κυριακή (3/9) να "σφραγίσει" το εισιτήριο.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της αντιπάλου της Εθνικής Ελλάδας στο ματς του "Γ. Καραϊσκάκης", Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, δεν ξέρει εάν θέλει να συνεχίσει στον πάγκο της αντίστοιχης του Βελγίου και γι' αυτό οι συζητήσεις με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία μετατίθενται για τον Αύγουστο του 2018 (μετά το πέρας της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Derniere Heure", ο 44χρονος Ισπανός προπονητής επιθυμεί να επιστρέψει στην προπονητική ρουτίνα και να καθίσει ξανά σε πάγκο ομάδας. Υπενθυμίζεται ότι κατά το παρελθόν έχει καθοδηγήσει τεχνικά τις Σουόνσι, Γουίγκαν κι Έβερτον.

Photo credits: AP Photo/Olivier Matthys

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ