ΒΕΛΓΙΟ

Αναβλήθηκε το Οστάνδη - Γκενκ λόγω αέρα

Αναβλήθηκε το Οστάνδη - Γκενκ λόγω αέρα

Η καταιγίδα μα κυρίως οι θυελλώδεις άνεμοι, δεν επέτρεψαν την διεξαγωγή της αναμέτρησης Οστάνδη - Γκενκ για την 21η αγωνιστική του βελγικού πρωταθλήματος. Η τρομερή σύμπτωση του 2015. (video)

Δυνατή βροχή και θυελλώδεις άνεμοι συνέθεταν το σκηνικό στην "Versluys Arena" λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης Οστάνδη - Γκενκ για την 21η αγωνιστική του βελγικού πρωταθλήματος.

Οι καιρικές συνθήκες ήταν τέτοιες που δεν επέτρεψαν ποτέ την σέντρα του αγώνα. Όχι μόνο γιατί η μπάλα δεν στεκόταν καν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά επειδή δεν υπήρχαν εγγυήσεις ούτε για την σωματική ακεραιότητα ποδοσφαιριστών και θεατών, αφού ο αέρας ξερίζωσε ένα μικρό κομμάτι του σκεπάστρου στο γήπεδο.

Η μετεωρολογική υπηρεσία δεν προέβλεπε ύφεση των φαινομένων, ουδείς μπορούσε να εγγυηθεί για την ασφαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης και μοιραία το παιχνίδι ματαιώθηκε, με τους οπαδούς της Γκενκ να έχουν ταξιδέψει 400 χιλιόμετρα για να παρακολουθήσουν το ματς.

Το φοβερό της ιστορίας είναι πως την ίδια μέρα το 2015, είχε αναβληθεί ξανά παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, επίσης λόγω κακοκαιρίας, αυτή τη φορά στην έδρα της Γκενκ! Τότε ήταν η δυνατή χιονόπτωση που δεν είχε επιτρέψει να διεξαχθεί η αναμέτρηση. Τώρα η ιστορία επαναλήφθηκε στην έδρα της Οστάνδης.

Μέσω twitter η βελγική ομάδα ενημέρωσε ότι ματαιώθηκε το ματς για λόγους ασφαλείας.

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ