ΒΕΛΓΙΟ

Ανανέωσε με Άντερλεχτ ο Ντέσχαχτ

Ανανέωσε με Άντερλεχτ ο Ντέσχαχτ

Ο Ολιβιέ Ντέσχαχτ ανανέωσε την συνεργασία του με την Άντερλεχτ για έναν ακόμη χρόνο και η επόμενη σεζόν θα είναι η 16η σερί που θα αγωνιστεί στην ομάδα των Βρυξελλών.

Την αγωνιστική περίοδο 2001-02 ο Ολιβιέ Ντέσχαχτ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Άντερλεχτ και ποτέ δεν άφησε τον σύλλογο των Βρυξελλών.

Αρχικά ως αριστερός μπακ και εν συνεχεία σαν στόπερ, ο Ντέσχαχτ αγωνίστηκε με τα χρώματα της Άντερλεχτ όλα αυτά τα χρόνια και όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι το τέλος της καριέρας του.

Ανήμερα των γενεθλίων (την Τρίτη 16/2 έκλεισε τα 35 του χρόνια), πήρε και το καλύτερο δώρο από την Άντερλεχτ, καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους μέχρι τις 30/6 του 2017.

"Ο Ολιβιέ είναι παράδειγμα για τους νεαρούς παίκτες μας. Είναι η αφοσίωση και ο επαγγελματισμός του που τον οδήγησαν μέχρι εδώ που είναι σήμερα.

Είναι πραγματικός πρεσβευτής του συλλόγου και είμαστε περήφανοι που θα βρίσκεται στην Άντερλεχτ για μια ακόμη σεζόν", τόνισε μετά τις υπογραφές ο γενικός διευθυντής της Άντερλεχτ, Φαν Χόλσμπεκ.

Ο Ντέσχαχτ έχει κερδίσει 7 πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο Βελγίου και 6 Super Cup με την Άντερλεχτ, ενώ έχει αγωνιστεί 20 φορές με την Εθνική ομάδα του Βελγίου.

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ