ΒΕΛΓΙΟ

Ανακοίνωσε τον Οτζίτζα Οφόε η Γάνδη

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την απόκτηση του Βάντις Οτζίτζα Οφόε από τον Ολυμπιακό, ανακοίνωσε η Γάνδη το απόγευμα του Σαββάτου (21/7). Διετής η συμφωνία των δύο πλευρών.

Παρελθόν αποτελεί για τον Ολυμπιακό ο Βάντις Οτζίτζα Οφόε, που επιστρέφει στα πάτρια εδάφη για να συνεχίσει την καριέρα του στη Γάνδη.

Η απόκτηση του 29χρονου κεντρικού μέσου στοίχισε στον Ολυμπιακό 2,2 εκατ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι, ενώ ο ίδιος είχε συμφωνήσει για ετήσιες απολαβές 1,3 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός πριν ολοκληρωθεί η προηγούμενη σεζόν είχε θέσει τον παίκτη εκτός πλάνων για την επόμενη, ζητώντας του να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Οτζίτζα έφτασε πολύ κοντά στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, όμως η αλλαγή στον προεδρικό θώκο και η άμεση απομάκρυνση του Σίνισα Μιχάηλοβιτς, χάλασε τη μεταγραφή του Βέλγου μέσου στην πορτογαλική ομάδα.

Τελικά ο 29χρονος χαφ επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Γάνδης, με την οποία υπέγραψε διετές συμβόλαιο. Η απόκτηση του παίκτη ανακοινώθηκε από τον βελγικό σύλλογο το απόγευμα του Σαββάτου (21/7).

Οι "ερυθρόλευκοι" θα βάλουν στα ταμεία τους ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη στη Γάνδη. Στη σύντομη θητεία του στον Ολυμπιακό, ο Οτζίτζα είχε απολογισμό 4 γκολ και 3 ασίστ σε 28 συμμετοχές (2034').

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ