ΒΕΛΓΙΟ

Ανακοίνωσε τη συμφωνία με Οτσόα η Σταντάρ Λιέγης

Mexico goalkeeper Guillermo Ochoa celebrates his side's first goal during the Confederations Cup, third place soccer match between Portugal and Mexico, at the Moscow Spartak Stadium, Sunday, July 2, 2017. (AP Photo/Denis Tyrin)
Mexico goalkeeper Guillermo Ochoa celebrates his side's first goal during the Confederations Cup, third place soccer match between Portugal and Mexico, at the Moscow Spartak Stadium, Sunday, July 2, 2017. (AP Photo/Denis Tyrin) AP

Η Σταντάρ Λιέγης ανακοίνωσε πως συμφώνησε με τον Μεξικανό τερματοφύλακα, Γκιγέρμο Οτσόα, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, και πλέον απομένει να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Παίκτης της Σταντάρ Λιέγης θα πρέπει να θεωρείται ο Γκιγέρμο Οτσόα. Η βελγική ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον Μεξικανό τερματοφύλακα και πλέον απομένει να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Θυμίζουμε πως ο 31χρονος γκολκίπερ βρέθηκε στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, αλλά τελικά οι διοικούντες τον "Δικέφαλο του Βορρά" κατέληξαν στον τερματοφύλακα της Γοδόι Κρουζ, Ροντρίγκο Ρέι. Την περυσινή σεζόν, ο Οτσόα αγωνίστηκε στη Γρανάδα με τη μορφή δανεισμού απ' τη Μάλαγα, μετρώντας 39 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Σταντάρ θα συναντήσει τον πρώην τεχνικό του Ατρομήτου, Ρικάρντο Σα Πίντο, ο οποίος έχει αναλάβει την "ανοικοδόμηση" της βελγικής ομάδας, ύστερα απ' την απογοητευτική περυσινή σεζόν που την βρήκε στην 9η θέση της βαθμολογίας και παράλληλα εκτός Ευρώπης.

Η ανακοίνωση:

Photo Credits: AP Photo/Denis Tyrin

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ