ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Χωρίς Μέσι κόντρα στη Βενεζουέλα

Χωρίς Μέσι κόντρα στη Βενεζουέλα

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Αργεντινής, Εντγκάρδο Μπάουσα, επιβεβαίωσε την απουσία του Λιονέλ Μέσι στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βενεζουέλα. Ποιοι οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του.

Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στην εθνική Αργεντινής, μετά τη δήλωση αποχώρησής του από αυτή ύστερα από το χαμένο τελικό του Copa America Centenario, έδωσε με δικό του γκολ τη νίκη στην "αλμπισελέστε" (1-0) απέναντι στην Ουρουγουάη, ωστόσο θα απουσιάσει από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βενεζουέλα (7/9, 02:00).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Αργεντινής, Εντγκάρδο Μπάουσα, επιβεβαίωσε την απουσία του "Pulga" και υπέδειξε τους υποψήφιους αντικαταστάτες του. "Στη θέση του Μέσι, μπορούν να παίξουν οι Αουγκούστο Φερνάντες, Νικολάς Γκαϊτάν και Άνχελ Κορέα. Στη θέση του Ντιμπάλα (σ.σ επίσης απών, καθώς αποβλήθηκε στη Μεντόσα απέναντι στην Ουρουγουάη) μπορούν να αγωνιστούν ο Λαμέλα και ο Κορέα. Η Βενεζουέλα στην έδρα της παίζει με τρεις επιθετικούς, οπότε θα δούμε εάν θα πιέσουμε ψηλά ή θα το κάνουμε ανά διαστήματα όπως κόντρα στην Ουρουγουάη. Η στρατηγική μας θα ορίσει την παράταξη", υποστήριξε ο "Πατόν".

Όπως και να 'χει, όποιος και να είναι ο αντικαταστάτης του Λιονέλ Μέσι - εκ των τριών που υπέδειξε ο Μπάουσα - θα είναι ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο Μαδρίτης. Το θέμα είναι εάν επιλέξει ένα πιο συντηρητικό ή πιο επιθετικό σχήμα...

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ