ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Χούλιγκαν της Πλατένσε λήστεψαν κι απείλησαν τους παίκτες της ομάδας τους

Χούλιγκαν της Πλατένσε λήστεψαν κι απείλησαν τους παίκτες της ομάδας τους

Οι barra bravas της Πλάτένσε εισέβαλαν στο πούλμαν της ομάδας μετά από την ήττα στο ντέρμπι κορυφής και ανάγκασαν τους παίκτες να... γδυθούν.

Η Πλατένσε δίνει μάχη για την επιστροφή της στα "μεγάλα σαλόνια" του ποδοσφαίρου της Αργεντινής, ωστόσο η εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι κορυφής από την Εστουδιάντες Κάσερος με 0-1 την άφησε τρεις πόντους πίσω από την πρωτοπόρο.

Μέλη των barra bravas της ομάδας, των οργανωμένων χούλιγκαν, βρήκαν τρόπο να εισχωρήσουν στη μικτή ζώνη του γηπέδου "Βισέντε Λόπες" και όταν βρήκαν την ευκαιρία, να μπουν στο πούλμαν με το οποίο θα αποχωρούσε η ομάδα.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας, οι χούλιγκαν απείλησαν τους παίκτες που κάθονταν αποσβολωμένοι στις θέσεις τους και τους ανάγκασαν να γδυθούν, ώστε να τους πάρουν το αθλητικό υλικό.

"Μετά από τον αγώνα ήμουν με τους συμπαίκτες μου στο ξενοδοχείο για να πάμε στο ξενοδοχείο και να επιστρέψουμε σπίτια μας, όταν μία ομάδα μπήκε στο όχημα και άρχισε να μας κατηγορεί για την ήττα", δήλωσε στο "TyC Sports" ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Ντάνιελ Βέγκα.

"Τα πράγματα περιπλέχθηκαν όταν άρχισαν να κλέβουν τις εμφανίσεις μας. Υπήρχε μόνο ένας αστυνομικός που δεν μπορούσε να κάνει πολλά. Τα περιπολικά ήρθαν 10 λεπτά αργότερα", συμπλήρωσε.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στα λόγια δημοσιογράφου που τις τελευταίες ημέρες, μετά από τρεις σερί "λευκές" ισοπαλίες στο πρωτάθλημα που προηγήθηκαν της ήττας, υποστηρίζει ότι ο μέσος Ντιέγκο Τονέτο έχει δωροδοκηθεί ώστε να μην κερδίζει η Πλατένσε. "Αυτά τα λόγια ότι δεν θέλουμε να ανέβουμε, αποτελούν έλλειψη σεβασμού", τόνισε.

Οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου δεν προχώρησαν σε επίσημη καταγγελία, ωστόσο οι αρχές κινητοποιήθηκαν αυτεπάγγελτα. Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στον σύλλογο, με τους ποδοσφαιριστές να ζητούν εγγυήσεις από την ομοσπονδία και την Ένωση Ποδοσφαιριστών της Αργεντινής για να συνεχίσουν να αγωνίζονται.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ