ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Τρέλα με το νέο σύνθημα της Σαν Λορένσο

Τρέλα με το νέο σύνθημα της Σαν Λορένσο

Οι οπαδοί της Σαν Λορένσο τραγούδησαν για πρώτη φορά, στο ματς με την Παλεστίνο για το Copa Sudamericana, το νέο σύνθημα βασισμένο στο τραγούδι του Ενρίκε Ιγκλέσιας. Δείτε τι έγινε. (video)

Στην Αργεντινή, τα συνθήματα των οπαδών των ομάδων - ιδιαίτερα των παραδοσιακών δυνάμεων - είναι τόσο ευρηματικά όσο και ρυθμικά. Όπως το τελευταίο της Σαν Λορένσο, έτσι όπως τραγουδήθηκε για πρώτη φορά στην αναμέτρηση με την Παλεστίνο για το  Copa Sudamericana.

Ο ρυθμός προέρχεται από το νέο τραγούδι του Ενρίκε Ιγκλέσιας, "Duele el corazón", και οι στίχοι είναι οι εξής:

"Όπως όλα τα χρόνια, έρχομαι να σε στηρίξω, μας λένε άρρωστους, τι να σου κάνω; Η μόνη μου θεραπεία είναι να έρθω να σε δω. Όπου και να πας, πάντα θα πάω μαζί σου, πηγαίνεις καλά ή άσχημα θα είμαι δίπλα σου. Σικλόν (σ.σ παρατσούκλι της Σαν Λορένσο), ποτέ δεν το καταλάβουν, πάντα θα σε θέλω. Πάρε δύναμη Ματαδόρ, αυτό το απόγευμα δεν μπορείς να χάσεις, η εξέδρα θα σε συντροφεύσει, αυτή είναι η θρυλική Μπουτελέρ (σ.σ οργανωμένος σύνδεσμος οπαδών της Σαν Λορένσο), vamos Σαν Λορένζο, πρέπει σήμερα να κερδίσουμε".

 
SHARE:

BEST OF NETWORK

Παρολυμπιονίκης: Έσβησε την κάμερα πριν πυροβολήσει και σκοτώσει

Σε πλήθος αντιφάσεων έπεσε ο Παραολυμπιονίκης κατά την ανάκριση μέχρι που ομολόγησε τα πάντα, έως και ότι έσβησε το καταγραφικό πριν πυροβολήσει και σκοτώσει τον άνδρα με τον οποίο λογόφεραν για προσωπικούς λόγους

17 πράγματα που κάνεις και (πάντα θα) την ενοχλούν

Μία λίστα με όλα αυτά που εσύ νομίζεις ότι δεν τα βλέπει και εκείνη ελπίζει ότι θα τα σταματήσεις. Καμία συνεννόηση δηλαδή.

Φέσι 1,2εκατ. ευρώ από μπουζούκια της παραλιακής

Όλα τα ευρώ στην πίστα, από επιχείρηση που έπειτα από έλεγχο της ΑΑΔΕ φαίνεται πως είχε δημιουργήσει δυσθεώρητες οφειλές

Μερικές αλήθειες που δεν ήξερες για το 1821

Ο συγγραφέας του 'Τα Ψιλά Γράμματα της Ιστορίας', Θεόδωρος Παναγόπουλος, αμφισβητεί όσα γράφουν τα σχολικά βιβλία της ιστορίας για την Επανάσταση.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24