ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Τρελά λεφτά σε Μπόκα - Ρίβερ για τα γήπεδα τους

Vista de la Bombonera.
Boca Juniors vs River Plate.
Futbol Argentino - Torneo Final 2013.
5 de mayo de 2013.
Fecha 12.
Estadio: Alberto J. Armando (Bombonera).
Foto: Javier Garcia Martino / Photogamma.
Bombonera VISTA DE LA BOMBONERA. BOCA JUNIORS VS RIVER PLATE. FUTBOL ARGENTINO - TORNEO FINAL 2013. 5 DE MAYO DE 2013. FECHA 12. ESTADIO: ALBERTO J. ARMANDO (BOMBONERA). FOTO: JAVIER GARCIA MARTINO / PHOTOGAMMA.

Κινεζικός κολοσσός προσφέρει ποσό μαμούθ σε Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ με σκοπό να μετονομάσουν τα ιστορικά γήπεδα τους.

Πριν από λίγες εβδομάδες η Μπόκα Τζούνιορς ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την Κινεζική εταιρία Huawei που θα είναι χορηγός στη φανέλα.

Εδώ και λίγες ημέρες, ωστόσο, δημοσιεύματα στην Αργεντινή αναφέρουν πως αυτό δεν είναι το μοναδικό deal που ετοιμάζει η Μπόκα μιας και έπεται η μετονομασία του γηπέδου της!

Κινεζικός κολοσσός προσφέρει περίπου 60.000.000 δολάρια το χρόνο για συμβόλαιο δέκα ετών, έτσι ώστε να αλλάξει όνομα το ιστορικό "La Bombonera". Οι ειδήσεις δεν σταματούν εκεί, αφού την ίδια προσφορά έχει και η μισητή αντίπαλος της Μπόκα!

Τη νέα εβδομάδα στην Κολομβία θα πραγματοποιηθεί ραντεβού του προέδρου της Μπόκα με Κινέζο επιχειρηματία, ενώ λίγο αργότερα ο Κινέζος εκπρόσωπος θα μιλήσει και με τον πρόεδρο της Ρίβερ Πλέιτ.

Τα χρήματα όπως καταλαβαίνετε είναι πολλά και δύσκολα θα αρνηθούν μία τέτοια προσφορά.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ