ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Τραυμάτισε αντίπαλο ξανά ο Τέβες

Τραυμάτισε αντίπαλο ξανά ο Τέβες

Στον αγώνα ανάμεσα στη Μπόκα Τζούνιορς και τη Νιούελς τα ξημερώματα της Κυριακής (21/2), ο Κάρλος Τέβες τραυμάτισε ξανά, σοβαρά, αντίπαλό του. Αυτή τη φορά θύμα του Αργεντινού ήταν ο τερματοφύλακας της Νιούελς, Εσεκιέλ Ουνσαΐν. (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα ξημερώματα της Κυριακής (21/2), στον αγώνα ανάμεσα στη Μπόκα Τζούνιορς και τη Νιούελς, ο τερματοφύλακας της δεύτερης, Εσεκιέλ Ουνσαΐν, τραυματίστηκε σοβαρά μετά από σύγκρουση που είχε με τον Κάρλος Τέβες.

Συγκεκριμένα, ο Ουνσαΐν "βγήκε" από το τέρμα του για να ανακόψει τον "Απάτσε", αλλά δέχτηκε γονατιά στο σαγόνι κατά λάθος. Ο τερματοφύλακας της Νιούελς υπέστη κάταγμα στην άνω γνάθο και θα περάσει τις πόρτες του χειρουργείου προκειμένου να διορθωθεί η ζημιά. Οι πρώτες εκτιμήσεις από την Αργεντινή αναφέρουν πως ο Ουνσαΐν θα απουσιάσει από την αγωνιστική δράση για, τουλάχιστον, 45 μέρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη φορά που ο Κάρλος Τέβες τραυματίζει σοβαρά αντίπαλο, μετά την επιστροφή του στην Αργεντινή, μετά το δολοφονικό τάκλιν που είχε ως αποτέλεσμα το σπάσιμο του ποδιού του Εσεκιέλ Αμ στον αγώνα μεταξύ της Μπόκα και της Αρχεντίνος Τζούνιορς τον Σεπτέμβρη του 2015.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ