ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Του έριξε μπουνιά, κεφαλιά και τον... "παραβίασε" στην ίδια φάση!

Του έριξε μπουνιά, κεφαλιά και τον... "παραβίασε" στην ίδια φάση!

Η Λανούς προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αργεντινής στα πέναλτι επί της Βέλες με τον Εμιλιάνο Αμόρ να ρίχνει μπουνιά, κουτουλιά και να βάζει το χέρι του στο πίσω μέρος του Μπενίτεθ στην ίδια φάση (VIDEOS)!

Θυμάστε τη φάση στο Κόπα Αμέρικα πριν λίγες εβδομάδες με τον Γκονσάλο Χάρα και τον Έντισον Καβάνι; Αυτή με τον πρώτο να βάζει το χέρι του στο... πίσω μέρος του Ουρουγουανού; Όσοι δεν θυμάστε πατήστε εδώ να δείτε το βίντεο.

Μία παρόμοια στιγμή είχαμε και το βράδυ( στην Ελλάδα) της Τετάρτης στο ματς της Λανούς με την Βέλες Σάρσφιλντ για το Κύπελλο Αργεντινής.

Για την ιστορία οι γηπεδούχοι προκρίθηκαν στην επόμενη φάση στη διαδικασία των πέναλτι, αφού η κανονική διάρκεια έληξε 1-1.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, λοιπόν, κι ενώ το σκορ βρισκόταν ακόμα στο 1-0, ο Εμιλιάνο Αμόρ( -αγάπη δηλαδή) με περιττό ζήλο θέλησε να διεκδικήσει μία μπαλιά από τον Ζούνιορ Μπενίτεθ.

Συγκεκριμένα ο 20άχρονος άσος έριξε στην αρχή 2-3 μπουνιές στα πλευρά του αντιπάλου, στη συνέχεια 1-2 κεφαλιές και στο τέλος έβαλε τα δάχτυλα του... ξέρετε. Φυσικά και δεν τιμωρήθηκε!

Δείτε τη φάση και φυσικά τα γκολ και τη διαδικασία των πέναλτι



TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ