ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Το συγκινητικό "αντίο" της Μπόκα Τζούνιορς στον Τέβες

Το συγκινητικό "αντίο" της Μπόκα Τζούνιορς στον Τέβες

Οι άνθρωποι της Μπόκα Τζούνιορς αποχαιρέτησαν με μία ξεχωριστή ανακοίνωση τον Κάρλος Τέβες στέλνοντας του ένα μήνυμα για το μέλλον.

Το συναισθηματικό κομμάτι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο έχει πάει... περίπατο, αφού τα χρήματα είναι εκείνα που κάνουν "κουμάντο". Ο Κάρλος Τέβες μετά από 1,5 χρόνο άφησε την Μπόκα Τζούνιορς για δεύτερη φορά στην καριέρα του ώστε να συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Κίνας.

Σίγουρα καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του έπαιξε το τεράστιο ποσό που θα προστεθεί στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Οι άνθρωποι της Μπόκα Τζούνιορς το γνωρίζουν αυτό, όμως φαίνεται ότι δεν τους απασχολεί αφού το δέσιμο που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι δυνατό και το επιβεβαιώνει το τέλος της ανακοίνωσης της για τη μεταγραφή του Τέβες στην Κίνα.

"Η Μπόκα Τζούνιορς συμφώνησε με την Shanghai Greenland Shenhua της Κίνας για τη μεταγραφή του Κάρλος Τέβες σεβόμενη την επιθυμία του παίκτη να συνεχίσει την καριέρα του στην ασιατική χώρα.

Ο Κάρλος Τέβες ευχαριστεί την Μπόκα Τζούνιορς που συμφώνησε να διαπραγματευτεί και που βρήκε μία λύση που ικανοποιεί όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Με αυτόν τον τρόπο κλείνει ο δεύτερος κύκλος του Κάρλος Τέβες στην Μπόκα αφήνοντας πίσω του μεγάλες αναμνήσεις στους φίλους της ομάδας σκοράροντας 25 γκολ σε 56 αγώνες και κατακτώντας δύο τίτλους" αναφέρει το τυπικό μέρος της ανακοίνωσης.

Από εκεί και πέρα όμως οι άνθρωποι της Μπόκα είπαν με ξεχωριστό τρόπο το "αντίο" τους στο Τέβες. "Καλή τύχη Καρλίτο! Θα είσαι πάντα στις καρδιές μας. Από σήμερα όλοι στην Μπόκα ξεκινούν να ονειρεύονται την επιστροφή σου και εμείς θα αρχίσουμε να δουλεύουμε για να εκπληρώσουμε την επιστροφή σου. Κάθε μας προσπάθεια θα γίνει ώστε να σε δούμε και πάλι με την εμφάνιση της ομάδας".

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ