ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Το "παλεύει" για Μέσι και Σαμπαόλι η Αργεντινή

Το "παλεύει" για Μέσι και Σαμπαόλι η Αργεντινή

Ταξίδι στην Ισπανία έχει προγραμματίσει ο Πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αργεντινής προκειμένου να συναντηθεί με Μέσι και Σαμπαόλι.

Ο Πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αργεντινής Αρμάντο Πέρες αναμένεται να βρεθεί την επόμενη βδομάδα στην Ισπανία, με σκοπό να μιλήσει με Λιονέλ Μέσι και Χόρχε Σαμπαόλι.

Στόχος του Πέρες είναι να πείσει το σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα να επιστρέψει στην Εθνική Αργεντινής, παίρνοντας πίσω έτσι τα όσα είπε μετά τον χαμένο τελικό του Copa America Centenario.

Ο ισχυρός άνδρας της "αλμπισελέστε" σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Ole σχολίασε για τη συγκεκριμένη υπόθεση: " έχω μιλήσει με τον πατέρα του Λέο και του μετέφερα πως την επόμενη βδομάδα θα ταξιδέψω στην Ισπανία και θα του μιλήσω. Θέλουμε να δούμε αν ο Μέσι θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου."

Ο Πέρες θέλει να συναντηθεί επίσης και με τον Χόρχε Σαμπαόλι, ο οποίος αποτελεί την πρώτη επιλογή της Αργεντινής για τη θέση του Ομοσπονδιακού τεχνικού, που έχει μείνει κενή μετά την παραίτηση του Τάτα Μαρτίνο. Η περίπτωση πάντως του κόουτς της Σεβίλλη είναι πολύ δύσκολη, καθώς οι Ανδαλουσιανοί έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να αφήσουν τον νέο τους προπονητή να αναλάβει την τεχνική ηγεσία Εθνικής ομάδας.

Από την πλευρά του ο Σαμπαόλι έχει κάνει γνωστή, μέσω του δικηγόρου του, την επιθυμία του να αναλάβει το τιμόνι της Εθνικής ομάδας της χώρας του, διευκρινίζοντας πάντως πως δεν πρόκειται να κινήσει διαδικασίες ώστε να σπάσει το συμβόλαιο του με τη Σεβίλλη.

Ως οι δύο επικρατέστερες εναλλακτικές για τον πάγκο της Αργεντινής προβάλουν οι Ραμόν Ντίας και Κάρλος Μπιάντσι.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ