ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Το νέο τατουάζ του Μέσι

Argentina's Lionel Messi attends a training session of the national foorball team at the Atletico MG Training Centre in Vespasiano, Minas Gerais, Brazil, on November 8, 2016 ahead of their 2018 World Cup qualifier match against Brazil. / AFP PHOTO / DOUGLAS MAGNO
Argentina's Lionel Messi attends a training session of the national foorball team at the Atletico MG Training Centre in Vespasiano, Minas Gerais, Brazil, on November 8, 2016 ahead of their 2018 World Cup qualifier match against Brazil. / AFP PHOTO / DOUGLAS MAGNO NO PERMITIDO REPUBLICAR

Ο Λιονέλ Μέσι επανεμφανίστηκε σε προπόνηση της εθνικής Αργεντινής κι αποκαλύφθηκε η τροποποίηση που έχει κάνει στο τατουάζ, το οποίο καλύπτει το αριστερό του πόδι. (φωτογραφία)

Η εθνική Αργεντινής προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την αντίστοιχη της Βραζιλίας, στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2018, κι ο Λιονέλ Μέσι ξαναφόρεσε τη φόρμα της "αλμπισελέστε" για προπόνηση.

Σε αυτή αποκαλύφθηκε και η τελευταία τροποποίηση που έκανε στο τατουάζ, το οποίο καλύπτει το αριστερό του πόδι. Σε αυτό παραμένει το "10", ωστόσο σίγουρα είναι πιο έντονο και πυκνό το μαύρο χρώμα σε σχέση με το προηγούμενο. Μάλιστα, οι συμπατριώτες του υποθέτουν ότι ο Αργεντινός δεν αισθανόταν και πολύ άνετα με το προηγούμενο, γι' αυτό και προχώρησε στο νέο. Δείτε τη σύγκριση, το πριν και το μετά:

Το νέο τατουάζ του Μέσι
TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ