ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Θέλει τον Τέβες η Μπόκα

Θέλει τον Τέβες η Μπόκα

Ο Κάρλος Τέβες είναι στα υπόψιν της Μπόκα Τζούνιορς μετά το 2016, όταν και λήγει το συμβόλαιο του με την Γιουβέντους, όπως δήλωσε ο πρόεδρός της, Ντανιέλ Αντζελίτσι.

Ο Κάρλος Τέβες έχει συμβόλαιο με την Γιουβέντους μέχρι το καλοκαίρι του 2016 και τότε η Μπόκα Τζούνιορς περιμένει ότι ο Αργεντινός θα επαναπατριστεί και θα φορέσει την φανέλα της. Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Ντανιέλ Αντζελίτσι.

Συγκεκριμένα, τόνισε αρχικά στην "Gazzetta Dello Sport" πως "σε 1,5 χρόνο πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει, αν και η ιδέα είναι να επιστρέψει τον επόμενο χρόνο ο Τέβες. Μου έκανε εντύπωση όταν είπε ότι τώρα δεν σκέφτεται ότι θα ανανεώσει το συμβόλαιο του".

Μετέπειτα, σχολίασε ότι "στα 30 υπάρχει η αίσθηση ότι είναι στα καλύτερά του και η Μπόκα θέλει λίγο να τον δει με την φανέλα της σε αυτή την ηλικία και όχι στα 36 ή 37 που δεν μπορεί να δώσει κάποιος όσα νεότερος. Αλλά δεν έχει να κάνει με την ηλικία, αλλά με το πόσο αγαπά την φανέλα".

Μένει να δούμε βέβαια ποιες θα είναι οι προθέσεις του ίδιου του Τέβες, ο οποίος πάντως έχει εκφράσει την επιθυμία να παίξει στην Μπόκα.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ