ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Θέλει Καμπιάσο η Ροσάριο Σεντράλ

Θέλει Καμπιάσο η Ροσάριο Σεντράλ
Καμπιάσο INTIME SPORTS

Δημοσιεύματα από την Αργεντινή θέλουν την Ροσάριο Σεντράλ να εξετάζει την περίπτωση του Εστέμπαν Καμπιάσο. Τι λέει ο πρόεδρος του συλλόγου.

Πλήθος δημοσιευμάτων από την Παρασκευή το απόγευμα θέλει τόσο τον Μάρτιν Ντεμιτσέλις όσο και τον Εστέμπαν Καμπιάσο να βρίσκονται ψηλά στη λίστα των ανθρώπων της Ροσάριο Σεντράλ.

Οι πληροφορίες των Αργεντινών ενισχύονται και από τις δηλώσεις του προέδρου της ομάδας, ο οποίος τόνισε πως η Ροσάριο έχει βελτιώσει αρκετά τα οικονομικά της, οπότε έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε τέτοιου είδους μεταγραφές.

Βέβαια, ο προπονητής της Ροσάριο, Εντουάρντο Κουντέ, τόνισε πως ποτέ δεν ζήτησε τον μέσο του Ολυμπιακού, αν και έχει μιλήσει μαζί του, αφού πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο στην Ελλάδα.

Στην Αργεντινή πάντως, επιμένουν πως η επιστροφή των δυο άσων στην πατρίδα τους μόνο απίθανη δεν είναι από τη στιγμή που παίζουν ελάχιστα στις ομάδες τους και θέλουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Μένει να δούμε αν ισχύουν τα δημοσιεύματα κι αν θα μπορέσει τελικά ο πρόεδρος της Ροσάριο να φέρει έναν από τους δυο ποδοσφαιριστές στην ομάδα του.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ