ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Τέβες: "Χαρούμενος στην Μπόκα, θέλω να παραμείνω"

Τέβες: "Χαρούμενος στην Μπόκα, θέλω να παραμείνω"

Μπορεί τα δημοσιεύματα να θέλουν τον Κάρλος Τέβες να αφήνει την Μπόκα Τζούνιορς για την Κίνα, αλλά ο ίδιος έχει διαφορετική άποψη. Διαβάστε τις δηλώσεις του, έπειτα απ' τη νίκη της Μπόκα στο superclasico (4-2).

Ο Κάρλος Τέβες ήταν αναμφίβολα ο πρωταγωνιστής στη νίκη της Μπόκα Τζούνιορς στην έδρα της Ρίβερ Πλέιτ (4-2). Ο 32χρονος επιθετικός σημείωσε τα δύο απ' τα τέσσερα τέρματα, "χαρίζοντας" τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Με δηλώσεις του μετά από τον αγώνα, αποκάλυψε ότι νιώθει υπέροχα στην Μπόκα, ενώ δεν φαίνεται να σκέφτεται να αποχωρήσει, παρά τις φήμες που τον θέλουν να μετακινείται στην Κίνα.

Στην αρχική τοποθέτησή του, τόνισε: "Οι άνθρωποι της Μπόκα γνωρίζουν ότι θα πέθαινα γι' αυτόν τον σύλλογο. Είμαι χαρούμενος, επειδή όλοι το διασκεδάζουμε".

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο παιχνίδι: "Ήταν ελεύθερο ματς. Πιστεύω πως αν δεν διαμαρτυρόμασταν, θα μπορούσαμε να είχαμε πραγματοποιήσει κι άλλες ευκαιρίες για γκολ".

Αναφορά στον Τέβες έκανε κι ο τεχνικός της Μπόκα Τζούνιορς, Γκιγέρμο Μπάρος Στσελότο: "Ελπίζω να βρίσκεται εδώ και την επόμενη σεζόν. Γνωρίζει τι θέλει η διοίκηση. Η ομάδα χτίστηκε γύρω από εκείνον. Θα πω στους Κινέζους να περιμένουν έξι μήνες. Θα μιλήσω με τον Τέβες, για το μέλλον του, την επόμενη εβδομάδα".

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ