ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Τέβες: "Γιατί σκ@τ@ επέστρεψα στην Μπόκα;"

Τέβες: "Γιατί σκ@τ@ επέστρεψα στην Μπόκα;"

Ο Κάρλος Τέβες εξέφρασε την απογοήτευσή του για την πορεία της Μπόκα Τζούνιορς με τον ατζέντη του, να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο "Απάτσε" να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Στην όγδοη θέση του ομίλου της στο πρωτάθλημα Αργεντινής, μετά από οκτώ αγωνιστικές, βρίσκεται η Μπόκα Τζούνιορς. Κι ο 32χρονος επιθετικός των "σενέισες", Κάρλος Τέβες, επιβεβαιώσε το κακό κλίμα στις τάξεις της ομάδας από το Μπουένος Άιρες, ερωτηθείς για ποιο λόγο άφησε τη Γιουβέντους για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

"Είναι ημέρες που αναρωτιέμαι, για πιο λόγο σκ@τ@ επέστρεψα. Αυτή είναι η ερώτηση που μου κάνω όταν τα πράγματα πηγαίνουν άσχημα ή όταν υπάρχουν πολλές καταστροφικές κριτικές. Αλλά, έχω την απάντηση. Επέστρεψα για την οικογένειά μου, για την ομάδα που αγαπώ και γιατί η Μπόκα είναι η καλύτερη.

Δεν ήρθα εδώ για να φύγω, ήρθα για να μείνω και να δώσω χαρά στον κόσμο", υποστήριξε ο "Απάτσε" σε συνέντευξη στο TYC Sports.

Πάντως, ο ατζέντης του Καρλίτος, Αντριάν Ρουόκο, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο πελάτης του να αποχωρήσει από τους "σενέισες" στο τέλος της σεζόν: "Πρέπει να είσαι μαζί του, να αισθάνεται άνετα, για να μείνει".

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ