ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Τέσσερις ομάδες σε ένα χρόνο!

Τέσσερις ομάδες σε ένα χρόνο!

Ο 29χρόνος διεθνής Ουρουγουανός μέσος, Κριστιάν Ροντρίγκες, υπέγραψε στην Ιντεπεντιέντε, τέταρτη διαφορετική ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί τον τελευταίο χρόνο.

Πέρυσι τέτοια εποχή έκανε προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Σιμεόνε στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ωστόσο από τότε έχει περάσει πολύς καιρός αλλά και αρκετές ομάδες.

Ο Κριστιάν Ροντρίγκες ξεκίνησε την περυσινή σεζόν στη Μαδρίτη και τους "κολτσονέρος", ωστόσο στα μέσα αυτής - το Γενάρη - δόθηκε δανεικός στην Πάρμα.

Τα οικονομικά προβλήματα της ιταλικής ομάδας κατέστησαν βραχύβια την παρουσία του σε αυτήν. Αποχώρησε κι ακολούθως υπέγραψε στη βραζιλιάνικη Γκρέμιο, όταν προπονητής αυτής ήταν ο Λουίζ Φελίπε Σκολάρι.

Ούτε κι εκεί στέριωσε με αποτέλεσμα να αποχωρήσει. Παρά το γεγονός ότι το "κρεμμύδι" δεν είχε παιχνίδια στα πόδια του, ο Όσκαρ Ταμπάρες αποφάσισε να του δώσει ακόμη μία ευκαιρία και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή της εθνικής Ουρουγουάης για το Copa America 2015.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας), ο Κριστιάν Ροντρίγκες ανακοινώθηκε από την Ιντεπεντιέντε της Αργεντινής. Τέταρτη ομάδα, σ' ένα ημερολογιακό έτος. Όγδοη στην καριέρα του. Όχι κι άσχημα...

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ