ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Μπάρα γυμναστηρίου στο κεφάλι του Λέτο, μπαίνει χειρουργείο!

Μπάρα γυμναστηρίου στο κεφάλι του Λέτο, μπαίνει χειρουργείο!

Ο Σεμπαστιάν Λέτο διακομίστηκε στο νοσοκομείο μετά από χτύπημα που δέχτηκε στο κεφάλι από μπάρα και θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. Πιθανό να μείνει για 3-4 μήνες εκτός γηπέδων.

Μία άσχημη περιπέτεια είχε ο Σεμπαστιάν Λέτο καθώς κατά τη διάρκεια άσκησής του στο γυμναστήριο την Τρίτη έπεσε μία μπάρα στο κεφάλι του και του προκάλεσε σχίσιμο.

Αφότου τον εξέτασαν άμεσα οι γιατροί του συνέστησαν να πάει σπίτι του για να ξεκουραστεί, με τον άσο της Λανούς να αισθάνεται όμως ζάλη λίγη ώρα αργότερα και να διακομίζεται έτσι στο νοσοκομείο.

"Ο Λέτο έχει ένα τραύμα στο κεφάλι και παραμένει εδώ για παρακολούθηση", δήλωσε αρχικά ο γιατρός της Λανούς, Χουάν Μανουέλ Ολιβέρα, ενώ όπως έγινε γνωστό από τα αργεντινικά ΜΜΕ τον εξέτασε και νευροχειρουργός.

Όπως ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, ο πρώην άσος των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθεί το αιμάτωμα από τον εγκέφαλο, καθώς επιβάλλεται η επέμβαση να λάβει χώρα εντός 48 ωρών από τη στιγμή που έγινε το χτύπημα.

Μπάρα γυμναστηρίου στο κεφάλι του Λέτο, μπαίνει χειρουργείο!

Από εκεί και πέρα αναμένεται να μείνει στο νοσοκομείο για περίπου 7-10 ημέρες προκειμένου να είναι από στενή ιατρική παρακολούθηση ενώ σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις θα χρειαστεί να μείνει για διάστημα 3-4 μηνών εκτός αγωνιστικής δράσης για να επιστρέψει απόλυτα υγιής.

"Καλή δύναμη Flaco", είναι το μήνυμα της Λανούς μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της στο Τwitter με αποδέκτη το νέο της μεταγραφικό απόκτημα, Σεμπαστιάν Λέτο.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ