ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Στηρίζει Μέσι και εθνική Αργεντινής στο "μποϊκοτάζ Τύπου" ο Μαραντόνα

Στηρίζει Μέσι και εθνική Αργεντινής στο "μποϊκοτάζ Τύπου" ο Μαραντόνα

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα υπερασπίστηκε τον Λιονέλ Μέσι και τους συμπαίκτες του στην εθνική Αργεντινής για το "μποϊκοτάζ" στον εγχώριο Τύπο μετά την επίθεση που δέχθηκε ο Εσεκιέλ Λαβέτσι.

Η εικόνα όλων των μελών της αποστολής της εθνικής Αργεντινής στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου του Σαν Χουάν, λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την αντίστοιχη της Κολομβίας, με τον Λιονέλ Μέσι να ανακοινώνει τη διακοπή των σχέσεων με τον εγχώριο Τύπο, εξαιτίας ενός tweet δημοσιογράφου που χρέωνε στον Εσεκιέλ Λαβέτσι χρήση μαριχουάνας έκανε το γύρο του κόσμου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "αλμπισελέστε", Εντγάρδο Μπάουσα, υποστήριξε ότι θα κάνει ο,τι περνά από το χέρι του για να αλλάξει την απόφαση των ποδοσφαιριστών του, ωστόσο ο Ντιέγκο Μαραντόνα υπερασπίστηκε τον Λιονέλ Μέσι και τους συμπαίκτες αυτού.

"Δεν είμαι μέσα στα αποδυτήρια της εθνικής και δεν γνωρίζω το κίνητρο αυτής της απόφασης, αλλά εάν όλοι οι διεθνείς πιστεύουν ότι είναι μια καλή απόφαση είναι τέλειο", υποστήριξε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα Sport360. Εξάλλου, οι σχέσεις του Ντιέγκο Μαραντόνα με τον αργεντίνικο και ξένο Τύπο έχουν περάσει από "χίλια κύματα" με τον "πίμπε ντε όρο" να έχει στραφεί πολλές φορές κατά συμπατριωτών του δημοσιογράφων.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ