ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Στη λίστα για τα προκριματικά του Μουντιάλ ο Μέσι

Στη λίστα για τα προκριματικά του Μουντιάλ ο Μέσι

Ο Μπάουσα ανακοίνωσε τη λίστα των παικτών που θα έχει μαζί του στους δύο πρώτους προκριματικούς αγώνες για το Μουντιάλ του 2018, με το όνομα του Λιονέλ Μέσι να βρίσκεται σε αυτή.

Είναι επίσημο πλέον: ο Λιονέλ Μέσι επιστρέφει στην εθνική ομάδα της Αργεντινής εν όψει του Μουντιάλ του 2018. Ο σούπερ σταρ της "αλμπισελέστε" προανήγγειλε την Παρασκευή (13/8) την επιστροφή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του , με σκοπό να την οδηγήσει στο Μουντιάλ που θα διεξαχθεί σε δύο χρόνια στη Ρωσία.

Η επάνοδός του πήρε πλέον επίσημη μορφή αφού ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής, Εντγκάρδο Μπάουσα, συμπεριέλαβε το όνομά του στη λίστα των παικτών που θα έχει μαζί του για τους δύο πρώτους αγώνες των προκριματικών. Ο προπονητής της "αλμπισελέστε" κάλεσε επίσης τους:

Τερματοφύλακες: Σέρχιο Ρομέρο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μαριάνο Αντούχαρ (Εστουδιάντες), Ναχουέλ Γκούζμαν (Τίγκρες).

Αμυντικοί: Φακούντο Ρονκάλια (Θέλτα), Ματέο Μουσάκιο (Βιγιαρεάλ), Ραμίρο Φούνες Μόρι (Έβερτον), Εμανουέλ Μας (Σαν Λορέντσο), Μάρκος Ρόχο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μαρτίν Ντεμιτσέλις (Εσπανιόλ), Πάμπλο Ζαμπαλέτα (Μάντσεστερ Σίτι), Γκαμπριέλ Μερκάδο (Σεβίλλη), Νίκολας Οταμέντι (Μάντσεστερ Σίτι).

Μέσοι: Ματίας Κρανεβίτερ (Σεβίλλη), Χαβιέρ Μαστσεράνο (Μπαρτσελόνα), Λούκας Μπίγλια (Λάτσιο), Αουγκούστο Φερνάντες (Ατλέτικο Μαδρίτης), Έβερ Μπανέγα (Ίντερ), Χαβιέρ Παστόρε (Παρί Σεν-Ζερμέν), Έρικ Λαμέλα (Τότεναμ), Νικολάς Γκαϊτάν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Άνχελ Ντι Μαρία (Παρί Σεν-Ζερμέν).

Επιθετικοί: Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα), Άνχελ Κορέα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Λούκας Πράτο (Ατλέτικο Μινέιρο), Σέρχιο Αγουέρο (Μάντσεστερ Σίτι), Πάουλο Ντιμπάλα (Γιουβέντους), Λούκας Αλάριο (Ρίβερ Πλέιτ).

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ