ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Σταματάει το ποδόσφαιρο το 2019 ο Τέβες

Boca Juniors' Carlos Tevez, left, fights for the ball with River Plate's Jonatan Maidana during the Supercopa Argentina final match in Mendoza, Argentina, Wednesday, March 14, 2018.(AP Photo/Marcelo Ruiz)
Boca Juniors' Carlos Tevez, left, fights for the ball with River Plate's Jonatan Maidana during the Supercopa Argentina final match in Mendoza, Argentina, Wednesday, March 14, 2018.(AP Photo/Marcelo Ruiz) AP PHOTO/MARCELO RUIZ

Ο Κάρλος Τέβες ανακοίνωσε πως θα σταματήσει το ποδόσφαιρο όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με την Μπόκα Τζούνιορς, δηλαδή τον Δεκέμβρη του 2019

Την καριέρα του στην αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς θα κλείσει ο Κάρλος Τέβες, καθώς ανακοίνωσε πως θα σταματήσει το ποδόσφαιρο όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του, δηλαδή τον Δεκέμβρη του 2019.

"Θα αποσυρθώ απ' το ποδόσφαιρο όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό μου με την Μπόκα, δηλαδή στο τέλος του επόμενου χρόνου", τόνισε ο 34άχρονος επιθετικός στο "Canal 13".

"Τις προηγούμενες φορές που είχα φύγει απ' την Μπόκα μου έλειπε ο σύλλογος, τώρα όμως θα είναι διαφορετικά. Δεν θέλω να πάω σε άλλη ομάδα και θα αποσυρθώ με αυτήν τη φανέλα".

"Δεν θέλω με το που σταματήσω να γίνω προπονητής ή τεχνικός διευθυντής. Πρέπει πρώτα να προετοιμαστώ για έναν τέτοιο ρόλο".

Με την Μπόκα Τζούνιορς κέρδισε το Copa Libertadores το 2003 και τρία πρωταθλήματα, έχει και ένα με την Κορίνθιανς, δύο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ένα με τη Μάντσεστερ Σίτι και άλλα δύο με τη Γιουβέντους.

AP Photo/Marcelo Ruiz

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ