ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Σιμεόνε: "Μακάρι να προπονήσω την εθνική Αργεντινής"

Telam Buenos Aires 11-11-07
El "Cholo" Simeone DT de Estudiantes que venció como visitante a Independiente por 2 a 1 por la 16ª fecha del Torneo Apertura
Foto:Maximiliano Luna/Telam/cf
Telam Buenos Aires 11-11-07 El "Cholo" Simeone DT de Estudiantes que venció como visitante a Independiente por 2 a 1 por la 16ª fecha del Torneo Apertura Foto:Maximiliano Luna/Telam/cf TELAM BUENOS AIRES 11-11-07 EL "CHOLO" SIMEONE DT DE ESTUDIANTES QUE VENCIO COMO VISITANTE A INDEPENDIENTE POR 2 A 1 POR LA 16ª FECHA DEL TORNEO APERTURA FOTO:MAXIMILIANO LUNA/TELAM/CF

Μία ημέρα μετά την επέκταση του συμβολαίου του με την Ατλέτικο Μαδρίτης έως το 2020, ο Τσόλο Σιμεόνο βρέθηκε στην πατρίδα του, Αργεντινή, εκφράζοντας την επιθυμία του στο μέλλον να προπονήσει την εθνική ομάδα.

Ο Τσόλο Σιμεόνε θα είναι τουλάχιστον μέχρι το 2020 στην τεχνική ηγεσία των "κολτσονέρος", ωστόσο δεν έκρυψε ότι το μεγάλο του όνειρο είναι να καθίσει στον πάγκο της εθνικής Αργεντινής.

"Η υπογραφή του συμβολαίου, μας εξυπηρετεί να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και ανταγωνιζόμαστε τους καλύτερος. Πέρα από τα συμβόλαια, είναι τα αποτελέσματα που μας συνοδεύουν. Μακάρι στο μέλλον, να μπορέσω να προπονήσω την εθνική Αργεντινής. Σήμερα είναι ο Μαρτίνο, η ομάδα είναι πολύ δυνατή, έχει αυτοπεποίθηση και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε, να κατακτήσουμε το Κόπα Αμέρικα.", υποστήριξε από το Μπουένος Άιρες, ο Τσόλο Σιμεόνε.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ