ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Σαμπαόλι: "Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι σαν πιστόλι στον κρόταφο του Μέσι"

Argentina's Lionel Messi reacts during their international friendly soccer match between Russia and Argentina at Luzhniki stadium in Moscow, Russia, Saturday, Nov. 11, 2017. (AP Photo/Ivan Sekretarev)
Argentina's Lionel Messi reacts during their international friendly soccer match between Russia and Argentina at Luzhniki stadium in Moscow, Russia, Saturday, Nov. 11, 2017. (AP Photo/Ivan Sekretarev) AP PHOTO/IVAN SEKRETAREV

Την αγωνία του Λιονέλ Μέσι για την έκβαση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας σχολίασε ο Χόρχε Σαμπαόλι, χρησιμοποιώντας μία παρομοίωση με όπλο για να γίνει απόλυτα κατανοητός.

Η έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας πλησιάζει με τις χώρες και τους ποδοσφαιριστές που θα λάβουν μέρος να προετοιμάζονται για την πρόκληση αυτή.

Άλλοι αντιμετωπίζουν τη διοργάνωση ως μία ευκαιρία για να κάνουν το βήμα παραπάνω στην καριέρα τους, ενώ άλλοι ως την δυνατότητα να γράψουν το όνομα τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Στην Αργεντινή, η οποία είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, όλοι επιθυμούν την διάκριση, με τον Λιονέλ Μέσι να είναι, ίσως, αυτός που θέλει το Μουντιάλ περισσότερο απ' όλους.

Κάτι που παραδέχθηκε και ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αργεντινής, Χόρχε Σαμπαόλι, σε δηλώσεις του στο περιοδικό "Clarin" της πατρίδας του.

"Ο Μέσι έχει ένα όπλο στον κρόταφο που ονομάζεται Παγκόσμιο Κύπελλο. Αν δεν το κερδίσει, τότε θα τον σκοτώσει",ανέφερε αρχικά ο Σαμπαόλι για να συνεχίσει:

"Ως αποτέλεσμα αυτού, δεν μπορεί να απολαύσει το ταλέντο του. Ανακάλυψα, όμως, πως το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στην εθνική Αργεντινής κάνει κακό στον Μέσι"

Από τη συνέντευξη του 58χρονου τεχνικού, πάντως, δεν έλειψαν τα λόγια αποθέωσης για τον αστέρα της Μπαρτσελόνα.

"Αυτή τη στιγμή, νιώθω πως προπονώ τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή στην ιστορία. Ο τύπος βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο για δέκα χρόνια. Αναμφίβολα, είναι δύσκολο να περιορίσεις τον ηγέτη σου, όταν ο ίδιος γνωρίζει πως κάνει τα περισσότερα καλύτερα από εσένα".

Photo Credits: AP Photo/Ivan Sekretarev

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ