ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Προπονητής Μπόκα: "Ο πρόεδρος μίλησε με τον Μπουφόν"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / ÌÐÏÕÖÏÍ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Μπουφόν EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της Μπόκα Τζούνιορς, Γκιγιέρμο Μπάρος Σκελότο, υποστήριξε ότι έχει γίνει επαφή με τον Τζανλουίτζι Μπουφόν και ότι εξελίξεις για πιθανή μεταγραφή του Ιταλού τερματοφύλακα θα υπάρχουν από τον Μάιο.

Εδώ και μερικές μέρες έχει προκύψει ενδιαφέρον της Μπόκα Τζούνιορς για τον Τζανλουίτζι Μπουφόν. Ο προπονητής των "σενέισες", Γκιγιέρμο Μπάρος Σκελότο, μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τον 40χρονο τερματοφύλακα της Γιουβέντους, παραδεχόμενος ότι έχει γίνει επαφή.

Ο Αργεντινός ανέφερε στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα " Closs Continental" ότι ο πρόεδρος της Μπόκα είναι αυτός που κάνει τις συζητήσεις: "Ο Ανχελίσι ξεκίνησε διαπραγμάτευση με τον τερματοφύλακα της Γιουβέντους. Τον κάλεσε για να τσεκάρει αν και κατά πόσο είναι διαθέσιμος. Συμφωνήσαμε όλοι, ωστόσο, ότι είναι καλύτερο να τα ξαναπούμε στα τέλη Μαΐου".

Ο Μπουφόν ξεκίνησε την καριέρα του από την Πάρμα, με την οποία σε επαγγελματικό επίπεδο έπαιξε από το 1995 έως το 2001. Από τότε μέχρι και σήμερα ο σπουδαίος πορτιέρε αγωνίζεται στη Γιουβέντους. Με την εθνική Ιταλίας έχει καταγράψει 176 συμμετοχές. Μια καριέρα γεμάτη τίτλους και διακρίσεις, αλλά κανένα Champions League.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ