ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Προεδρικός "έρωτας" για τον Μασεράνο

Προεδρικός "έρωτας" για τον Μασεράνο

Ο πρόεδρος της Ρίβερ Πλέιτ, Ροντόλφο Ντ' Ονόφριο, εξέφρασε τη φιλόδοξη άποψη ότι ο Χαβιέρ Μασεράνο δεν θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2015 με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα!

Ο Χαβιέ Μασεράνο αγωνίζεται ως βασικός στη Μπαρτσελόνα, περνάει ωραία στη Βαρκελώνη και πριν από μερικές ημέρες, αναδείχθηκε τέταρτος αρχηγός μετά από ψηφοφορία ανάμεσα στους παίκτες.

Παρόλα αυτά, στην πατρίδα του, τρέφουν φιλοδοξίες ότι θα τον επαναπατρίσουν και μάλιστα, πολύ σύντομα! Ούτε καν πριν ολοκληρωθεί η σεζόν που μόλις αρχίζει, αλλά, πριν καν βγει το 2015!

Ο πρόεδρος της Ρίβερ Πλέιτ, Ροντόλφο Ντ' Ονόφριο, στην... παραζάλη της κατάκτησης του Κόπα Λιμπερταδόρες, υποστήριξε ότι ο Αργεντινός χαφ θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων του 2015, αλλά, δεν θα φορά τη φανέλα των Καταλανών!

"Η επιθυμία μας είναι ο Μασεράνο να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με τη Ρίβερ Πλέιτ. Εξαρτάται από εκείνον και ξέρουμε ότι ο Χαβιέρ νιώθει ευγνωμοσύνη για την ομάδα μας" τόνισε ο Ντ' Ονόφριο.

Υπέρ το δέον αισιόδοξος ο πρόεδρος της Ρίβερ Πλέιτ, αφού, δεν λαμβάνει υπόψη την άποψη των ιθυνόντων της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι δύσκολα θα αφήσουν ελεύθερο τον καλύτερο μεσοαμυντικό τους.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ