ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

"Πόλεμος" Ρίβερ - Μπόκα για τα εισιτήρια!

"Πόλεμος" Ρίβερ - Μπόκα για τα εισιτήρια!

"Πόλεμος" έχει ξεσπάσει μεταξύ της Ρίβερ Πλέιτ και τη Μπόκα Τζούνιορς ενόψει του superclasico, με το όνομα της πρώτης να αναγράφεται με κεφαλαία και της δεύτερης με πεζά, στα εισιτήρια.

ΡΙΒΕΡ - μπόκα. Αυτό αποφάσισε να αναγράφουν τα εισιτήρια του superclasico του Μονουμεντάλ, η διοίκηση των "μιζονάριος", προκαλώντας εύλογες αντιδράσεις από την αντίστοιχη των "σενέισες".

Ούτε καν το Τζούνιορς δίπλα στο Μπόκα, το οποίο αναγράφεται με πεζά γράμματα. Μετά το σάλο που προκάλεσε η κίνηση της Ρίβερ Πλέιτ, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι "μιζονάριος" έσπευσαν να ζητήσουν συγγνώμη μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν:

"H Ρίβερ Πλέιτ χαρακτηρίζει ως ατυχές το γεγονός που αναφέρεται στην εντύπωση ενός ορισμένου αριθμού των εισιτηρίων για τον αγώνα που θα παίξει εναντίον της Μπόκα Τζούνιορς στο Copa Libertadores Bridgestone. Σε αυτά, το όνομα της φιλοξενούμενης ομάδας αναγράφεται με πεζά. Αυτά τα εισιτήρια δεν θεωρούνται έγκυρα, και καλούνται οι κάτοχοί τους να τα αντικαταστήσουν. Γίνεται, παράλληλα, έρευνα για την εύρεση των υπευθύνων", αναφέρει η ανακοίνωση.

Η Ρίβερ Πλέιτ υποδέχεται στις 8 Μαΐου την Μπόκα Τζούνιορς για το Κόπα Λιμπερταδόρες, ωστόσο οι δύο ομάδες παίζουν και τέσσερις ημέρες νωρίτερα, την Κυριακή το βράδυ για το πρωτάθλημα Αργεντινής, στο Μπομπονέρα. Μένει να φανεί η υποδοχή των "σενέισες" στους "μιζονάριος", μετά και το εν λόγω γεγονός.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ