ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Πέθανε ο οπαδός της Μπελγράνο

In this Sept. 28, 2016 photo, a fan cries after argentina's Belgrano lost it's match against Brazil's Coritiba during a Copa Sudamericana soccer match in Cordoba, Argentina. (AP Photo/Nicolas Aguilera)
Μπελγράνο AP

Ο Εμανουέλ Μπάλμπο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Ο οπαδός της Μπελγράνο βρισκόταν σε κώμα αφότου οπαδοί της ομάδας του τον γκρέμισαν από την εξέδρα, με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει.

Τραγωδία στην Αργεντινή. Ο οπαδός της Μπελγράνο, τον οποίο οπαδοί της ομάδας του γκρέμισαν από την εξέδρα, έφυγε από τη ζωή. Βρισκόταν σε κώμα, αλλά ξεψύχησε, όπως ανακοίνωσε η Μπελγράνο.

Ο 22χρονος οπαδός εντόπισε στην εξέδρα το περασμένο Σάββατο, στο ντέρμπι με την Ταγιέρες, άλλο υποστηρικτή, ο οποίος είχε συμμετοχή σε συμπλοκή του 2012, κατά την οποία σκοτώθηκε ο αδερφός του, Αγουστίν Μπάλμπο.

Μόλις τον εντόπισε, κινήθηκε προς το μέρος του για να τον χτυπήσει. Τότε, ο ίδιος όπως κι άλλοι γύρω του άρχισαν να φωνάζουν ότι ο Εμανουέλ Μπάλμπο είχε τατουάζ με το σήμα της Ταγιέρες στο μπράτσο του (ψευδώς, για να αποφύγει την επίθεση) με αποτέλεσμα να επικρατήσει σύγχυση και στο τέλος να ριφθεί βιαίως από την εξέδρα.

Ο Εμανουέλ Μπάλμπο υπέκυψε στα τραύματά του τη Δευτέρα σε νοσοκομείο της Κόρδοβα. Ο πατέρας του άτυχου Εμανουέλ, Ραούλ, ανέφερε: " Ο γιος μου δεν υποστήριζε την Ταγιέρες, ούτε τατουάζ είχε. Οπαδός της Μπελγράνο ήταν. Ο Όσκαρ Γκόμες ευθύνεται για ό,τι συνέβη, αυτός είχε σκοτώσει τον άλλο μου γιο".

(AP Photo/Nicolas Aguilera)

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ