ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

"Πεντάρα" της Μπόκα στη Ρίβερ!

"Πεντάρα" της Μπόκα στη Ρίβερ!

Η Μπόκα Τζούνιορς έκανε "φύλλο και φτερό" τη Ρίβερ Πλέιτ νικώντας την με 5-0 σε φιλικό προετοιμασίας στη Μεντόσα. Φωτογραφία με... πέντε δάχτυλα έβγαλαν στα αποδυτήρια οι νικητές. (video).

Μπορεί να μην ήταν επίσημο ματς αλλά στο πλαίσιο του "Torneo de Verano Mendoza 2015", ωστόσο μία αναμέτρηση μεταξύ των δύο αιωνίων του αργεντίνικου ποδοσφαίρου προκαλεί πάντα συγκινήσεις, πόσο μάλλον όταν το τελικό αποτέλεσμα βρίσκει τη μία από τις δύο να ρίχνει πέντε γκολ στην αντίπαλό της.

"Πεντάρα" της Μπόκα στη Ρίβερ!

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο, οι "χενέισες" συνέτριψαν με αυτό το σκορ τους "μιγιονάριος", πετυχαίνοντας μάλιστα τα τρία πρώτα τους γκολ στο πρώτο ημίωρο με τους Κριστάλντο, Παλάσιος και Τσάβες.

"Πεντάρα" της Μπόκα στη Ρίβερ!

Η Ρίβερ έμεινε με 10 παίκτες από το δεύτερο ημίχρονο λόγω αποβολής του Μαγιάδα ενώ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 8 παίκτες (!) αφού οι Σάντσες και Τεό Γκουτιέρες αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ τα δύο τελευταία γκολ για τη Μπόκα σημειώθηκαν από τους Καγιέρ και Μπεντανκούρ.

"Πεντάρα" της Μπόκα στη Ρίβερ!

Αναμφίβολα το αποτέλεσμα αυτό -έστω και σε φιλική αναμέτρηση- ήταν ιστορικό για τους ανθρώπους της Μπόκα, με τους παίκτες της να βγάζουν αναμνηστική φωτογραφία στα αποδυτήρια δείχνοντας όλοι τους τα πέντε δάχτυλα, όσα και τα γκολ εις βάρος της Ρίβερ...

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ