ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Παραίτηση-σοκ από Καμορανέζι!

Παραίτηση-σοκ από Καμορανέζι!

Ο Μάουρο Καμορανέζι πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στους ανθρώπους της Κόρας Τέπιτς καθώς παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία μισή ώρα πριν από την έναρξη παιχνιδιού της για το πρωτάθλημα Μεξικού.

Μόλις επτά μήνες κράτησε η περιπετεια του Μάουρο Καμορανέζι στον πάγκο της Κόρας Τέπιτς, με τον πρώην μέσο της Γιουβέντους και πρωταθλητή κόσμου με την εθνική Ιταλίας να προσλαμβάνεται στην ομάδα τον Ιανουάριο αλλά να αποχωρεί λίγο πριν το τέλος του καλοκαιριού.

Αυτό που προκάλεσε πάντως αίσθηση ήταν η ακριβής χρονική στιγμή που επέλεξε να κουνήσει μαντήλι καθώς ανακοίνωσε την αποχώρησή του μόλις μισή ώρα πριν από την έναρξη αγώνα πρωταθλήματος της ομάδας του (δεύτερη κατηγορία Μεξικού) απέναντι στην Τσίβας!

Ο Ιταλοαργεντινός δεν θέλησε να δώσει εξηγήσεις για την απόφασή του ενώ ούτε ο σύλλογος επιχείρησε να βγάλει κάποια διευκρινιστική ανακοίνωση, με τα μεξικανικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως ο Καμορανέζι αποφάσισε να αφήσει τον πάγκο θεωρώντας πως η διοίκηση δεν του παρείχε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να κάνει τη δουλειά του.

Παραίτηση-σοκ από Καμορανέζι!

Σύμφωνα όμως με άλλες πηγές η αιτία που κρύβεται πίσω από το ξαφνικό του αντίο ακούει στο όνομα Σάντος Λαγκούνα, με την ομάδα που τον έφερε στο μεξικανικό ποδόσφαιρο να έχει μείνει χωρίς προπονητή και τον Καμορανέζι να επιθυμεί να αναλάβει το πόστο.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ